x close

Mihai Fifor: „Jocuri de imagine, încununate fastuos la Cotroceni sub semnul Alianței Austerității. Arată doar lipsă de respect pentru români”

13 Iun 2019   •   17:50
Mihai Fifor: „Jocuri de imagine, încununate fastuos la Cotroceni sub semnul Alianței Austerității. Arată doar lipsă de respect pentru români”

Mihai Fifor, purtătorul de cuvânt al PSD, a catalogat ceremonia pentru semnarea acodului național de la Cotroceni drept niște „jocuri de imagine, încununate fastuos la Cotroceni sub semnul Aliantei Austeritatii PNL-USR-ProRomania-PMP”.  „Arată doar lipsă de seriozitate, de responsabilitate și de respect pentru români”, a mai spus Fifor. 

„Îmi pare rău că președintele a ignorat apelul Partidului Social Democrat cu privire la acordul politic național. Am propus completarea acestui pact cu valori și principii europene esențiale pentru România pe care, însă, domnul Iohannis le ignoră deliberat, fiind captivat de-a dreptul de campania electorală în care se află de la începutul anului.

Ce înseamnă această tăcere absolută, această lipsă totală de reacție din partea domniei sale? Cu care din propunerile PSD nu a fost domnul Iohannis de acord? Cerem un răspuns. Pentru că românii merită un răspuns. Nu este și președintele celor care au votat în 26 mai pentru un parcurs european sănătos? Pentru ei nu se semnează acordul?

România nu mai poate avea un președinte interesat doar de propria campanie electorală.

Aceste jocuri de imagine, încununate fastuos la Cotroceni sub semnul Aliantei Austeritatii PNL-USR-ProRomania-PMP, arată doar lipsă de seriozitate, de responsabilitate și de respect pentru români”, a scris Mihai Fifor pe pagina sa de Facebook. 

Fifor a mai spus, printr-o o intervenție telefonică la Antena 3, că a prezentat o serie de amendamente, însă Klaus Iohannis nu le-a luat în calcul. 

„Atunci când acest protocol a fost lansat noi ne-am precizat foarte clar punctul de vedere, am prezentat o serie de amendamente pe care ne-am fi dorit ca Iohannis să le ia în calcul. Nimeni nu a întrebat de ele, nimeni nu ne-a contactat, măcar să le fi discutat și să vedem dacă ele puteau fi armonizate cu textul protocolului care s-a semnat la Cotroceni”. 

Citeşte mai multe despre:

Mihai Fifor cotroceni iohannis
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati