Antena 3 CNN Actualitate Mihai Fifor, propus pentru Ministerul Transporturilor, în locul lui Ioan Rus. Propunerea va fi semnată de Victor Ponta

Mihai Fifor, propus pentru Ministerul Transporturilor, în locul lui Ioan Rus. Propunerea va fi semnată de Victor Ponta

Mihai Fifor, propus pentru Ministerul Transporturilor, în locul lui Ioan Rus. Propunerea va fi semnată de Victor Ponta
Sursa foto: Foto: Agerpres
18 Iun 2015   •   13:08

Senatorul Mihai Fifor, preşedinte al comisiei pentru transporturi şi energie, va fi noul ministru al Transporturilor, susţin surse guvernamentale. Propunerea va fi semnată chiar de Victor Ponta, în atribuţiile delegate vicepremierului Gabriel Oprea nu intră şi desemnarea unor miniştri.

Nominalizarea va fi făcută luni, potrivit acestor surse.

"L-am văzut performând în calitate de conducător al Comisiei pentru investigarea afacerilor lui Traian Băsescu, de la Nana. Pare un om serios. E una din figurile noi ale PSD. Însă ceea ce se întâmplă la Transporturi e o mare tragedie românescă. Indiferent cine ar veni acolo nu ar putea să acopere problemele uriaşe de competenţă şi de capacitate de a oferi României infrastructura de care are nevoie
", a declarat Radu Tudor, într-o intervenţie telefonică la "Se întâmplă în România", de la Antena 3.

Radu Tudor subliniază că această nouă numire vine "în paralel cu anunţul celui de-al treilea eşec în ultimii 10 ani privind licitaţia la Comarnic - Braşov".

Ioan Rus a demisionat din funcţia de ministru al Transporturilor după ce, la o emisiune televizată, a făcut afirmaţii revoltătoare cu privire la familiile românilor plecaţi în străinătate să muncească. 


×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close