Antena 3 Actualitate Mihai Fifor: „PSD nu face liste negre. Nimeni nu-l dă pe Liviu Pleșoianu afară din partid”

Mihai Fifor: „PSD nu face liste negre. Nimeni nu-l dă pe Liviu Pleșoianu afară din partid”

04 Iul 2019   •   20:50
Mihai Fifor: „PSD nu face liste negre. Nimeni nu-l dă pe Liviu Pleșoianu afară din partid”
Sursa foto: foto: captura Antena 3

În cadrul emisiunii ”Punctul de Întâlnire” s-a prezentat o așa numită ”listă neagră” a actualei conduceri PSD, în care cei invocați pe această listă ar fi încălcat statutul partidului, prevederile statutare și ar fi lansat atacuri repetate la președintele PSD, Viorica Dăncilă.

Potrivit unor surse politice, pe această listă se regăsesc Liviu Pleșoianu, Codrin Ștefănescu și Cătălin Rădulescu.

Mihai Fifor a infirmat în mod ferm că ar exista o listă neagră care să fie pusă în aplicare de liderii actuali ai PSD.

„Nimeni nu face liste negre în PSD. Înțeleg supărarea unor colegi, însă suntem un partid care ne-am ales democratic noua conducere. Nimeni nu-l dă afară pe Liviu Pleșoianu din partid, nu l-a oprit nimeni să vorbească, să se exprime”, a subliniat Mihai Fifor.

Citește Și Mihai Fifor: „Nu se dezice nimeni de Liviu Dragnea în partid. Vrem ca acesta să fie puternic și să fie eliberat”

Miercuri, în cadrul unui CEx al PSD,  s-a decis ca Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, să fie suspendat din partid pentru o perioadă de șase luni.

De asemenea, Șerban Nicolae a fost schimbat din funcția de lider al senatorilor PSD.

Citește Și Viorica Dăncilă, decizii majore în CEx-ul PSD. Robert Negoiță, suspendat șase luni din partid. Șerban Nicolae, înlocuit în funcție

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close