Antena 3 CNN Actualitate Mihai Gâdea a făcut public unul din mesajele primite de la soţul Danielei Andreescu: Am să te scuip în faţă

Mihai Gâdea a făcut public unul din mesajele primite de la soţul Danielei Andreescu: Am să te scuip în faţă

Mihai Gâdea a făcut public unul din mesajele primite de la soţul Danielei Andreescu: Am să te scuip în faţă
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    24 Noi 2011   •   23:54

Directorul Antena 3, Mihai Gâdea, a făcut public unul dintre mesajele pe care le-a primit de la soţul secretarului general al Guvernului, fostul ofiţer de securitate Aurel Teodorescu. Mesajul a fost prezentat în ediţia de joi seară a emisiunii Sinteza Zilei, de la Antena 3.

"Cândva, am să te scuip în faţă, în prezenţa unor oameni de bună credinţă, ca şi mine" - este un fragment dintr-un mesaj pe care moderatorul TV Mihai Gâdea l-a primit de la Aurel Teodorescu, soţul secretarului general al Guvernului, Daniela Andreescu.

În ediţia din 22 noiembrie, Mihai Gâdea a anunţat că va face o plângere penală împotriva lui Aurel Teodorescu, după ce a primit, pe telefonul mobil, nişte mesaje de ameninţare de la acesta.

Incidentul vine după ce, în urma unei anchete realizate de Antena 3, secretarul general al Guvernului, Daniela Andreescu, a fost acuzată că şi-a angajat rudele în instituţia pe care o conduce şi că şi-a ajutat familia să facă afaceri cu RA-APPS.

 


×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close