Antena 3 CNN Actualitate Mihai Gâdea: Acesta este Breaking News-ul care lovește ca un trăznet România

Mihai Gâdea: Acesta este Breaking News-ul care lovește ca un trăznet România

Mihai Gâdea: Acesta este Breaking News-ul care lovește ca un trăznet România
Sursa foto: foto: captura Antena 3
13 Noi 2018   •   21:16

Finlanda a anunțat, prin vocea premierului său, că în contextul tensiunilor politice din România, este pregătiă să preia președinția Consiliului Europei, în cazul în care România ar decide că nu poate să o preia.

Citește și: Finlanda, dispusă să ia locul României la conducerea rotativă a Consiliului UE

Afirmația vine după ce Klaus Iohannis a spus că România nu este gata să preia președinția Consiliului.

Mihai Gâdea a comentat informația, la începutul ediției de marți a emisiunii "Sinteza Zilei".

"După o zi în care România a fost ca un paratrăznet, în care trebuia să încaseze și iar să încaseze, la ora 21.00 lovește un Breaking News care te face să te întrebi, de fapt, noi cine suntem și ce căutăm în viața noastră - și aici mă refer la întreaga țară.

Finlanda se oferă prin vocea primului ministru să preia președinția Uniunii Europene în locul nostru. Totul a pornit de la un tweet postat de premierul finlandez: Pregătirile Finlandei pentru propria noastră președinție a UE sunt foarte bune. Am verificat situația din România. Potrivit informațiilor primite din România, nu au intenția de a solicita devansarea preșidinției finlandeze.

Ca să te interesezi în România, ca să contactezi țara care trebuie să preia președinția UE de la 1 ianuarie 2019 pentru a-i face o astfel de propunere, înseamnă că ai avut niște informații în sensul acesta. Ce informații ar fi putut să aibă Finlanda pentru a face o astfel de propunere?", a spus Mihai Gâdea.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Klaus Iohannis
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close