Antena 3 Actualitate Mihai Gâdea, anchetat pentru plimbarea de la Cotroceni

Mihai Gâdea, anchetat pentru plimbarea de la Cotroceni

de M.Z.    |    28 Oct 2014   •   10:10

Directorul Antenei 3, Mihai Gâdea, a spus, luni, că la adresa lui s-a făcut o plângere penală, în care se spunea că el a strâns date pentru a candida la prezidenţiale şi ar fi făcut lucrurile ilegale cu aceste informaţii.

"În urmă cu ceva timp am primit o adresă în care mi se punea în vedere că trebuie să pun la dispoziţie intrarea în instituţie şi documente. Adresa era de la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Datelor cu Caracter Personal.

Astăzi (luni - n.r.) au venit un domn şi o doamnă, care s-au comportat impecabil, dar care aveau de rezolvat o problemă. La adresa mea s-a făcut o plângere... Au primit o plângere în care se spunea că eu am strâns date pentru a candida la Preşedinţie şi am făcut lucruri ilegale cu ele", a spus Mihai Gâdea, luni, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

Mihai Gâdea a precizat că el nu a intenţionat să candideze la alegerile prezidenţiale şi nici nu a făcut tabelele respective pentru strângerea de semnături.

"Am văzut, de exemplu, că a fost distribuit un tabel pentru strângeri de semnături, pentru susţinerea candidaturii mele la Preşedinţie. Asta ar fi presuspus că eu sau cineva din proximitatea mea am făcut acest lucru", a adăugat Mihai Gâdea.

Tabelul a fost distribuit când Antena 3 a făcut plimbarea de la Cotroceni.

"Cu o seară în urmă, colonelul acoperit a făcut o emisiune întreagă despre cum voi candida eu la Preşedinţie", a amintit Mihai Gâdea.

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close