Antena 3 CNN Actualitate „Suntem aici!”. Antena 3 e aici! Tu? Vezi mesajul lui Mihai Gâdea

„Suntem aici!”. Antena 3 e aici! Tu? Vezi mesajul lui Mihai Gâdea

„Suntem aici!”. Antena 3 e aici! Tu? Vezi mesajul lui Mihai Gâdea
de S.T.    |    16 Feb 2016   •   12:15

Mihai Gâdea a amintit, marți, după ce Antena 3 a primit ordin de evacuare urgentă, că un astfel de abuz nu are cum să distrugă o televiziune.

Mihai Gâdea şi Adrian Ursu au purtat, în ianuarie 2014, câte un tricou pe care este imprimat, pe piept, localizarea redacţiei postului de televoziune Antena 3, aşa cum apare ea pe Google Maps.

Iată mesajul lui Mihai Gâdea:

 
Antena 3 e aici! Tu?

Posted by Mihai Gadea on 16 Februarie 2016


Trustul Intact se confruntă cu un abuz fără precedent! ANAF şi-a trimis agenţii să scoată Antena 1 şi Antena 3 din sediu.


Este o acţiune în forţă în condiţiile în care trustul nostru a făcut zeci de cereri la Ministerul de Finanţe pentru a obţine dreptul de a închiria acest spaţiu, aşa cum prevede legea, fie a obţine un termen rezonabil pentru mutare.

Este o decizie nedreaptă a fiscului în condiţiile în care Antenele sunt singurele televiziuni nu au nicio datorie către statul român şi plătesc la zi taxele şi impozitele.

Realizatorii Antena 3 consideră că este vorba despre un plan vechi de închidere a televiziunii care de-a lungul anilor a făcut dezvăluiri şi anchete incomode.

Un lucru e cert: autorităţile ştiu că o televiziune cu tone de aparatură şi kilometri de cabluri nu se poate muta în cinci zile.

×
Subiecte în articol: post confiscat ANAF
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close