Antena 3 CNN Actualitate Mihai Gâdea, anunț în direct: Astăzi, redacția noastră a primit amenințări!

Mihai Gâdea, anunț în direct: Astăzi, redacția noastră a primit amenințări!

Mihai Gâdea a anunțat în cadrul emisiunii Sinteza Zilei faptul că redacția Antena 3 a primit, în cursul zilei de luni, amenințări. ”Aşa ceva este absolut intolerabil!”

Mihai Gâdea, anunț în direct: Astăzi, redacția noastră a primit amenințări!
Sursa foto: foto: captura Sinteza zilei
de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Iul 2020   •   12:57

"Astăzi, redacţia noastră a primit ameninţări. Amenințări pentru că am făcut dezvăluiri. Într-o democraţie asta este de nepermis. Aşa ceva este absolut intolerabil! Cine îşi permite să ameninţe jurnalişti, într-o ţară membră a Uniunii Europene, înseamnă că știe câte legi încalcă şi ce spun acele legi despre ameninţare. Amenințarea oricărei persoane", a spus Mihai Gâdea.

Mihai Gâdea: Imediat după emisiune am primit amenințări

La sfârșitul anului 2018, realizatorul Mihai Gâdea a mai primit amenințări în urma unor dezvăluiri, însă la adresa numelui său. 

"O să vedeți în scurtă vreme amenințările cu moartea pe care le-am primit după emisiunea de aseară în care am arătat cu procurorul care era acuzat de ucidere din culpă, dar care n-a fost niciodată judecat pentru că i s-a dat imunitate. Am primit amenințări cu moartea, asta e.

Când faci dezvăluiri doar nu te aștepți să vină băieții cu ochi albaștri și să te felicite. Nu. 'Bă, dacă mai faci așa ceva, îți luăm gâtul. Și ție și celorlalți!", spunea, la acea vreme, Mihai Gâdea.

"Ce s-a întâmplat după această dezvăluire. Imediat după emisiune am primit amenințări, pentru că nu e în regulă să dezvălui uciderea unei persoane în urmă cu 17 ani de procurorul lui Iohannis", adăuga realizatorul.

×
Subiecte în articol: Mihai Gâdea amenintari
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close