Antena 3 CNN Actualitate Antena 3 devine partener CNN International

Antena 3 devine partener CNN International

În această seară, Mihai Gâdea a făcut anunțul anului în televiziune, mutarea-bombă care va schimba definitiv piața TV din România.

Antena 3 devine partener CNN International
12 Mai 2020   •   21:11

În cel mai complicat context global de la al Doilea Război Mondial încoace, Antena 3 - cea mai importantă staţie de ştiri din România şi singurul post afiliat CNN din ţara noastră - a parafat documentele prin care trece într-o etapă superioară a parteneriatului cu cea mai mare reţea mondială de informaţii.          

Noul acord dintre cele două companii media înseamnă accesul Antena 3 la conţinutul oferit prin CNN Newsroom.

De asemenea, în virtutea acestuia, CNN va produce conţinut original pentru Antena 3. Începand cu finalul acestui an, un program jurnalistic intitulat « CNN hour » va putea fi urmărit zilnic în grila televiziunii de ştiri din România, iar o secţiune specială a site-ului antena3.ro va găzdui informaţii şi analize originale.

Concentrându-se pe agenda ştirilor internaţionale, conţinutul « CNN hour »  atât pentru TV, cât şi pentru online va fi produs de CNN International.

În  plus, prezentatorii, reporterii, operatorii, redactorii, editorii şi producătorii Antena 3 vor avea acces la programe speciale de training realizate atât la Bucureşti cât şi în cartierele generale ale CNN din Statele Unite şi Marea Britanie.

Criteriile deontologice şi principiile profesionale ale celei mai respectate reţele de televiziune din lume se vor adăuga celor pe care echipa Antena 3 le-a imbrăţişat în anii de activitate de până acum. 

Noul parteneriat dintre cele două televiziuni de ştiri a fost semnat de Konstantinos Oikonomou, Vicepreşedinte Parteneriate Strategice, din partea CNN şi de Mihai Gîdea, C.E.O. Antena 3.

"Este pentru prima dată când se întâmplă așa ceva în România, este o premieră absolută în televiziune și vrem ca dvs. să aflați care au fost demersurile noastre și cât de câștigați veți fi - pentru că tot acest efort uriaș este pentru ca dvs. câștigați.

Și veți fi câștigați într-o manieră absolută!", a spus MIhai Gâdea.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei

News Hour with CNN

În cazul unui atac aerian, bucureștenii se află într-un real pericol | Situaţia buncărelor din România

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close