Antena 3 CNN Actualitate Mihai Gâdea, apel pentru a salva viaţa unui copil: ''Oamenii aceştia s-au rugat la Dumnezeu să îl salveze pe Emanuel şi Dumnezeu le-a răspuns”

Mihai Gâdea, apel pentru a salva viaţa unui copil: ''Oamenii aceştia s-au rugat la Dumnezeu să îl salveze pe Emanuel şi Dumnezeu le-a răspuns”

Mihai Gâdea a făcut un apel în cadrul emisiunii ''Sinteza Zilei'' unde le-a prezentat telespectatorilor săi cazul unui copil care trebuie să fie salvat. Micuțul Emanuel a avut șansa incredibilă de a câștiga tratamentul de 2 milioane de euro în urma unei tombole, însă familia mai are nevoie bani pentru ședințe de recuperare, dar și pentru a nu mai dormi în mașină atunci când merg la spital în București.

Mihai Gâdea, apel pentru a salva viaţa unui copil: ''Oamenii aceştia s-au rugat la Dumnezeu să îl salveze pe Emanuel şi Dumnezeu le-a răspuns”
de Iulia Gorgorin    |    27 Oct 2020   •   14:30

Emanuel a venit pe lume în 10 iulie 2019 și nu după mult timp a fost diagnosticat cu atrofie musculară spinală infantilă tip I (întârziere severă în dezvoltarea psihomotorie), dar şi cu insuficienţa respiratorie acută.

Familia micuțului are nevoie de bani pentru diverse şedinţe de recuperări care se fac în București.

Mihai Gâdea face un apel pentru a îl ajuta pe Emanuel.

''Oamenii aceştia s-au rugat la Dumnezeu să îl salveze pe Emanuel şi Dumenezu le-a răspsuns. Dintre toţi copiii care au această boală, s-au înscris toţi copiii şi dintre toţi copiii, vă daţi seama cât de mulţi sunt.

Tratamentul pentru Emanuel costă 2 milioane de euro şi el a câştigat la tombolă să primească acel tratament care costă 2 milioane de euro. Dacă asta nu e minune, ce e? Ei însă au nevoie de bani pentru kinetoterapie. Ei fac tot timpul drumuri la spital și așa mai departe.

Familia lui Emanuel când vine în București ca să se ducă cu el la spital, săracii dorm în mașină, că nu au bani să își permită să aibă o gazdă. Aici aveți contul. Dacă inima vă spune să-i ajutați, să-i ajutăm. Vă mulțumesc!'', a spus Mihai Gâdea.

Detalii pentru cei care vor să doneze:

DANŢIŞ VIOLETA

RO 95RNCB 0142 0330 1175 0001

Cont deschis la Banca Comercială Română

Apelul emoţionant al părinţilor lui Emanuel a înduioşat o ţară întreagă. Băieţelul de doar trei luni suferă de o malformaţie la nivelul musculaturii.

Acesta nu îşi poate mişca mâinile şi picioarele, toţi muşchii fiind atrofiaţi.

Este cel mai mic copil din România care suferă de această boală.

Părinţii băieţelului nu au bani pentru a ajunge la spital şi pentru a îi asigura toate cele necesare. El are nevoie acum de un aparat care îi poate salva viaţa.

 

×
Subiecte în articol: Emanuel copil
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close