Antena 3 CNN Actualitate Mihai Gâdea: "Azi am sunat un medic infecționist. Unul foarte tare”

Mihai Gâdea: "Azi am sunat un medic infecționist. Unul foarte tare”

Mihai Gâdea a luat legătura cu un medic infecționist plecat din România în concediu, la greci. Cum a plecat infecționistul din țară, cu avionul sau cu mașina?

Mihai Gâdea: "Azi am sunat un medic infecționist. Unul foarte tare”
Sursa foto: Antena 3
02 Iul 2020   •   23:58

”Azi am sunat un medic infecționist, unul foarte tare, nu e director de spital. Îl apreciez. L-am sunat și îmi răspunde și zice că a plecat în concediu câteva zile. Avea plătit, nu știa, își pierdea câteva zile de concediu.

Unde plecase? În Grecia. Care a fost prima întrebare? Cum a plecat infecționistul din țară, cu avionul sau cu mașina? 

Nu a plecat cu avionul. Am oameni cu care am vorbit, în aeroport se păstrează normele scaun pauză scaun și așa mai departe, în avion însă pe cursele interne e claie peste grămadă, sunt avioanele mici”, a spus Mihai Gâdea, joi seară, la ”Sinteza Zilei”.

Raed Arafat: În avion trebuie purtată mască

”Aviația a dorit să continue să zboare luând anumite măsuri.

Ei spun că ventilația din avion nu permite virusului să se răspândească. Totuși, părerea mea e că cine urcă în avion trebuie să rămână cu mască. Dacă cel de lângă el nu are mască să cheme stewardesă să îl pună să poartă mască pentru că asta este norma, adică să aibă curajul să solicite celui de lângă el, din spatele și din fața lui să poarte mască.

Dacă vezi că cel de lângă tine nu poartă mască trebuie să chemi personalul din avion să-l roage, să-l oblige să poarte masca. Asta e regulă! În avion trebuie purtată mască.

Dacă nu se poartă, începem să avem probleme”, a spus Arafat, invitat la Sinteza Zilei.

×
Subiecte în articol: medic infectionist
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close