Antena 3 Actualitate Mihai Gâdea, despre Andreea Esca: "A lipsit o singură întrebare din interviul ei. E ceva de rușine, în zilele noastre..."

Mihai Gâdea, despre Andreea Esca: "A lipsit o singură întrebare din interviul ei. E ceva de rușine, în zilele noastre..."

de Cristina Tudorache    |    21 Iul 2020   •   00:01
Mihai Gâdea, despre Andreea Esca: "A lipsit o singură întrebare din interviul ei. E ceva de rușine, în zilele noastre..."
Sursa foto: foto: captura Antena 3

Realizatorul Antena3 Mihai Gâdea și-a declarat susținerea față de Andreea Esca, care a relatat luni, într-un interviu emoționat, clipele de coșmar prin care a trecut, după ce atât ea, cât și membrii familiei sale au fost infectați cu Covid-19.

Mihai Gâdea nu înțelege totuși de ce toată situația a fost învăluită într-o undă de mister, când o astfel de relatare ar fi putut să ofere un exemplu milioanelor de urmăritori ai Andreei Esca.

”Am întreaga compasiune față de Andreea Esca și familia sa”, a declarat Mihai Gâdea, la Sinteza Zilei, lăudând decizia îndrăgitei prezentatoare de a-și prezenta experiența personală în urma infectării cu Covid-19.

Realizatorul Antena3 a menționat că o singură întrebare a lipsit din interviul acordat de Esca și anume de ce a fost nevoie de atât de mult efort în ascunderea noului coronavirus și a faptului că prezentatoarea a fost infectată. 

Mihai Gâdea o susține pe Andreea Esca, dar nu înțelege misterul din jurul infectării sale: ”N-ar trebui, ca om de știri, să alegi întotdeauna adevărul?”

Gâdea: ”E ceva de rușine, în zilele noastre, să te infectezi?”

”E ceva de rușine, în zilele noastre, să te infectezi? De ce să notifici întreaga presă și să bagi pumnul În gura presei, în condițiile în care era justificat ca cineva care spune știrile în fiecare seară la ora 19 și vorbește despre întreaga lume, despre toți cei care s-au infectat?

Realizatorul Miai Gâdea consideră că reprezentanții trustului au fost speriați după ce mai mult vedete au mărturisit că au fost hăituite de public după ce s-au infectat. 

”I-a speriat faptul că s-a spus că s-au dat bani ca să vorbească despre asta și o serie întreagă de absurdități, situații în care nu prea vrei să te pui. Și când ai de ales între imagine și adevăr, ce alegi? N-ar trebui, ca om de știri, să alegi întotdeauna adevărul? O perioadă de timp, s-ar putea ca asta să te coste. Dar, pe de altă parte, câte alte vieți ai putea să salvezi în momentul în care vorbești despre tine, nu ascunzi asta și nu încerci să te prefaci că nu s-a întâmplat nimic.”, a declarat Mihai Gâdea, la Sinteza Zilei.

Oamenii ar putea să învețe, prin puterea exemplului, de la Andreea Esca

”Întreaga compasiune și susținere. E dramatic să treci prin așa ceva, să ai soțul la Terapie Intensivă. Dar tocmai pentru că e dramatic, oamenii ar putea, prin puterea exemplului, să învețe ceva de aici”, a declarat Mihai Gâdea, lăudând exemplul cântărețului Marcel Pavel, care și-a relatat experiența infectării cu coronavirus, în ciuda unui val imens de critici.

×
Subiecte în articol: Mihai Gâdea andreea esca

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close