x close

Mihai Gâdea, detalii de ultimă oră despre cazurile de infectare din echipa "Te cunosc de undeva"

de Gabriel Dano    |    18 Iun 2020   •   21:57
Mihai Gâdea, detalii de ultimă oră despre cazurile de infectare din echipa "Te cunosc de undeva"

Mihai Gâdea a venit, joi seară, la Sinteza zilei, cu informații noi despre cazurile de infectare din cadrul show-ului "Te cunosc de undeva" de la Antena 1.

"Știrea acestei zile este legată de o serie de vedete care au fost testate pozitiv. Mai mult decât atât, în cazul lui Marcel Pavel lucrurile sunt un pic mai complicate. Acolo a fost vorba despre o dublă pneumonie și nu s-a înțeles foarte exact.

Marcel nu avea de unde să știe despre ce e vorba. A fost la medic și nu și-a dat seama că de fapt e vorba de coronavirus. Cum s-a manifestat infecția în ceea ce-l privește - ca o dublă pneumonie, ceva foarte neplăcut, foarte greu de dus, probabil temperatură foarte mare.

Cert este că a fost testat și, cum se întâmplă de cele mai multe ori, se dau contacții sunt testate și alte persoane. Marcel a filmat pentru Te cunosc de undeva, un show pe care sunt convins că-l iubiți. (...) Antena 1 a luat măsuri foarte-foarte stricte pe perioada aceasta a pandemiei, toate măsurile pentru a-i proteja pe toți cei din echipă. Cu toate astea, infecție s-a produs, sunt mai multe persoane care s-au infectat. Dintre toate cele care au fost testate, 9 sunt pozitive", a spus Mihai Gâdea.

Parteneri
Parteneri
sati