Antena 3 CNN Actualitate Mihai Gâdea, detalii de ultimă oră despre cazurile de infectare din echipa "Te cunosc de undeva"

Mihai Gâdea, detalii de ultimă oră despre cazurile de infectare din echipa "Te cunosc de undeva"

Mihai Gâdea a venit, joi seară, la Sinteza zilei, cu informații noi despre cazurile de infectare din cadrul show-ului "Te cunosc de undeva" de la Antena 1.

Mihai Gâdea, detalii de ultimă oră despre cazurile de infectare din echipa "Te cunosc de undeva"
de Gabriel Dano    |    18 Iun 2020   •   21:57

"Știrea acestei zile este legată de o serie de vedete care au fost testate pozitiv. Mai mult decât atât, în cazul lui Marcel Pavel lucrurile sunt un pic mai complicate. Acolo a fost vorba despre o dublă pneumonie și nu s-a înțeles foarte exact.

Marcel nu avea de unde să știe despre ce e vorba. A fost la medic și nu și-a dat seama că de fapt e vorba de coronavirus. Cum s-a manifestat infecția în ceea ce-l privește - ca o dublă pneumonie, ceva foarte neplăcut, foarte greu de dus, probabil temperatură foarte mare.

Cert este că a fost testat și, cum se întâmplă de cele mai multe ori, se dau contacții sunt testate și alte persoane. Marcel a filmat pentru Te cunosc de undeva, un show pe care sunt convins că-l iubiți. (...) Antena 1 a luat măsuri foarte-foarte stricte pe perioada aceasta a pandemiei, toate măsurile pentru a-i proteja pe toți cei din echipă. Cu toate astea, infecție s-a produs, sunt mai multe persoane care s-au infectat. Dintre toate cele care au fost testate, 9 sunt pozitive", a spus Mihai Gâdea.

×
Subiecte în articol: Marcel Pavel
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close