Antena 3 Actualitate Mihai Gâdea, față în față cu Adriana Trandafir. Cum a învins moartea îndrăgita actriță, după ce a fost infectată cu COVID-19

Mihai Gâdea, față în față cu Adriana Trandafir. Cum a învins moartea îndrăgita actriță, după ce a fost infectată cu COVID-19

de Gabriel Dano    |    28 Iul 2020   •   22:05
Mihai Gâdea, față în față cu Adriana Trandafir. Cum a învins moartea îndrăgita actriță, după ce a fost infectată cu COVID-19

Actriţa Adriana Trandafir a fost infectată cu noul coronavirus și a petrecut șase săptămâni la Institutul "Matei Balş" din Capitală. Acolo se aflau internaţi şi artiștii Marcel Pavel şi Ozana Barabancea, alături de care a participat la filmările pentru emisiunea „Te cunosc de undeva!” a postului Antena 1.

Într-un interviu-eveniment pentru Sinteza Zilei, îndrăgita actriță în vârstă de 64 de ani i-a povestit lui Mihai Gâdea cum a aflat că este infectată cu noul coronavirus și cum a trecut peste momentele extrem de dificile. Primele simptome, povestește Adriana, le-a avut însă după ce a participat și la emisiunea Chefi la cuțite, de la Antena 1. Acolo a petrecut câteva zeci de minute într-un studio în care era aer condiționat.

Adriana Trandafir: Dimineața când m-am trezit mai bine nu mă mai trezeam!

"Mie mi-a plăcut că era răcoare și era bine, după orele acelea petrecute în platou cu foarte multă lume, concurenți. Am simțit că mi-e frig - și la Marcel Pavel tot așa a debutat cu senzația asta că ți-e frig - și le-am spus să închidă aerul condiționat. Am mers noaptea acasă, s-a terminat foarte târziu emisiunea, am mâncat o felie de pepene rece și de atunci a debutat simptomatologia cu un inconfort la gât, ceea ce pentru mine nu este nimic grav, pentru că eu fac foarte des așa ceva, hai să spun roșu în gât.

M-am culcat și în noaptea aia încetul cu încetul am început să am temperatură - nimic deosebit, pentru că am făcut multe temperaturi de-a lungul timpului. Am început să tușesc, iar nimic grav, pentru că și tusea face parte din viață, și am avut senzația de sfârșeală, de oboseală și am zis, da sunt obosită, până dimineață o să-mi treacă. Nu am luat nimic, în schimb dimineața când m-am trezit mai bine nu mă trezeam", a mărturisit Adriana Trandafir.

Adriana Trandafir: Eram sigură că am să mor!

Artista povestește că în scurt timp a constatat că nu mai are gust sau miros, iar starea sa se înrăutățise foarte mult.

"Mi-a fost atât de rău că nu m-am mai putut ridica din pat. Și soțul meu a zis să chemăm un doctor, dar m-am opus. Și am zis că o să stau peste weekend în pat ca să-mi revin. Dar nu a fost așa. Am făcut toate rețetele de la bunica, străbunica, mama, soacra, care întotdeauna au dat rezultate, dar acum efectiv nu numai că nu au avut niciun efect, dar parcă îmi făceau din ce în ce mai rău. Am avut de multe ori senzația că am să mor. Eram sigură că am să mor", a povestit Adriana Trandafir.

Adriana Trandafir: Mi-am salvat sufletul

Actrița spune că experiența terfiantă a ajutat-o să-și salveze sufletul și să înțeleagă care sunt lucrurile care contează cel mai mult în viață.

"Voiam să mă fac bine pentru familia mea, pentru copiii mei în primul rând. Dar m-am gândit și la cei care nu au familie și copii, oare ce a contat, care e perspectiva lor. Vrei să te faci sănătos, vrei să te ierte Dumnezeu de toate păcatele și te juri lui Dumnezeu că dacă te scapă de asta o să devii mai bun, mai blând, mai iertător, mai înțelegător, mai puțin muncitor, să te iubești mai mult. Mi-am propus să mă iubesc mai mult, să am grijă mai mult de mine, să prioritizez, să nu cred că fără mine stă planeta. Nu stă planeta! Pentru lucrul acesta poate nu merită prețul nimic, decât copiii și familia, dar în același timp uită-te la mine, sunt patru zile de când am ieșit din spital și a doua zi am avut spectacol, și acum sunt tot aici, în loc să fiu la munte. Mi-am salvat sufletul!"

Mesajul lui Florin Piersic pentru Adriana Trandafir

Din punct de vedere trupesc am ieșit foarte bine. Am primit atât de multe mesaje de încurajare în spital de la șoferul de la filmare până la Florin Piersic care m-a sunat și căruia îi mulțumesc din tot sufletul că mă are undeva în colțișorul sufletului lui - îl ador, îl iubesc.

Mi-a spus un lucru foarte special. Mi-a spus că i-a rugat pe părinții lui să mă ajute de acolo de sus, că poate el nu știe să o facă și mi-a spus că s-a gândit în perioada asta că o să-l îngrop eu pe el, nu el pe mine. Că așa este legea firii. Deși, nu putem știi niciodată. M-a impresionat foarte tare", a mărturisit artista printre lacrimi.

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close