Antena 3 CNN Actualitate Mihai Gâdea, provocarea anului la Sinteza Zilei: "O să fie un chin foarte mare, dar o să încerc"

Mihai Gâdea, provocarea anului la Sinteza Zilei: "O să fie un chin foarte mare, dar o să încerc"

Mihai Gâdea răspunde, în această seară, la Sinteza Zilei, provocării lansate de Nadia Comăneci și soțul ei, Bart Conner, în ediția de pe 1 iunie 2020, tot la Sinteza Zilei.

Mihai Gâdea, provocarea anului la Sinteza Zilei: "O să fie un chin foarte mare, dar o să încerc"
de Alin Tarnovschi    |    12 Oct 2020   •   19:02

Pe 1 iunie, Mihai Gâdea a fost provocat de Nadia Comăneci și Bart Conner să execute o mișcare din gimnastică.

"Challenge pentru tine. Dacă tot suntem în sala de gimnastică, ne gândim că undeva, la tine acasă, ai un perete liber și mai mult loc în stânga și în dreapta, pui niște pături, niște perne pe jos, și să încerci să te ridici în stând pe mâini", a fost provocarea lansată de campioana României, Nadia Comăneci, pentru Mihai Gâdea.

Mihai Gâdea a explicat atunci că va avea nevoie de timp pentru a se antrena, iar răspunsul la provocarea Nadiei va fi dat, în această seară, în emiisunea Sinteza Zilei.

Tot în această seară, la Sinteza Zilei, Mihai Gâdea prezintă o ediție-eveniment și le are ca invitate pe cele mai cunoscute românce de pe mapamond: Nadia Comăneci, Anastasia Soare şi Alexandra Nechita - "micuţa Picasso".

Cele mai cunoscute românce din lume vin la Sinteza Zilei. Nadia, Anastasia Soare şi "micuţa Picasso", în direct la Mihai Gâdea

×
Subiecte în articol: Mihai Gâdea Sinteza Zilei
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close