Antena 3 CNN Actualitate Mihai Mărgineanu: „ANAF mi-a pus poprire pe cont. Banca mi-a deblocat contul, dar mi-a încasat…Să mai ziceți voi că băncile suferă!”

Mihai Mărgineanu: „ANAF mi-a pus poprire pe cont. Banca mi-a deblocat contul, dar mi-a încasat…Să mai ziceți voi că băncile suferă!”

Mihai Mărgineanu: „ANAF mi-a pus poprire pe cont. Banca mi-a deblocat contul, dar mi-a încasat…Să mai ziceți voi că băncile suferă!”
Sursa foto: Foto: Facebook/ Mihai Margineanu
de S.T.    |    22 Feb 2019   •   15:17

Mihai Mărgineanu a avut poprire pe cont de la ANAF, însă ulterior contul i-au fost deblocat. Artistul a comentat despre banii pe care i-a oprit banca în urma acestei situații. 

„ANAF mi-a pus poprire pe cont. Intrucat eu platisem banii pe care-i datoram Statului dar ei nu prelucrasera informatia , am fost la sediul ANAF si am deblocat situatia printr-o hartie pe care am dus-o la imediat la banca . Banca Transilvania mi-a deblocat contul dar mi-a incasat 15 lei - execuatre poprire si 15 lei - sistare poprire . Adica, au incasat 6 euro/sec , pentru doua taste apasate si greseala functionarului public Sa mai ziceti voi ca bancile sufera ... ! Nu e un capat de tara, dar 6 euro inmultit cu un milion de clienti fac ceva banuti”, a scris Mihai Mărgineanu pe pagina sa de Facebook.

×
Subiecte în articol: ANAF bani banca
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close