Antena 3 CNN Actualitate Mihai Neamţu: Sunt mulţi lideri ai opoziţiei care nu au putut vorbi, pentru că au diferite interese de natură materială în relaţia cu RMGC

Mihai Neamţu: Sunt mulţi lideri ai opoziţiei care nu au putut vorbi, pentru că au diferite interese de natură materială în relaţia cu RMGC

Mihai Neamţu: Sunt mulţi lideri ai opoziţiei care nu au putut vorbi, pentru că au diferite interese de natură materială în relaţia cu RMGC
de M.T.    |    17 Sep 2013   •   19:38

Unii lideri ai opoziţiei nu au putut vorbi, pentru că au diferite interese, inclusiv de natură materială, în relaţia cu Roşia Montană Gold Corporation, susţine preşedintele Partidului Noua Republică, Mihail Neamţu.

„Sunt mulţi lideri ai actualei opoziţii care nu au putut vorbi, pentru că au diferite interese, uneori de natură materială, în relaţia cu Roşia Montană Gold Corporation”, a declarat Neamţu, referindu-se la Cristian Preda şi la fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu.

Discursul premierului Victor Ponta de marţi, din Parlament, pe tema scrisorii FMI a fost întrerupt de preşedintele Partidului Noua Republică, Mihail Neamţu, care i-a aruncat un săculeţ cu bani, despre care a afirmat că reprezintă „30 de arginţi, preţul trădării pentru Roşia Montană", şi l-a acuzat de trădare.

Ulterior, Neamţu şi însoţitorul său au fost scoşi din Parlament, dar scandalul a continuat.

„„Acest parlament a fost construit cu sacrificiile copiilor celor care au murit în închisori. Iar noi suntem scoşi în mod brutal din parlamentul acesta pe care l-au construit părinţii noştri şi bunicii noştri, cei care au murit la Canal”, a spus Neamţu.

„Aici, la parlamentul acesta, ar fi trebuit să vedem un muzeu al dictaturii comuniste, iar un oarecare angajat al statului decide să ne scoată cu brutalitate afară. Eu sunt un cetăţean care plăteşte taxe şi impozite. Cum e posibil ca un angajat al Parlamentului să mă ia brutal de mână şi să mă scoată afară?”, a adăugat preşedintele Partidului Noua Republică.


×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close