Antena 3 CNN Actualitate Trupul lui Mihai, tânărul şofer român de TIR omorât în Franţa, va fi adus joi în România

Trupul lui Mihai, tânărul şofer român de TIR omorât în Franţa, va fi adus joi în România

Trupul lui Mihai Spătaru, tânărul şofer român de TIR omorât în Franţa sub ochii soţiei sale, va fi adus joi în România pentru a fi înmormântat creştineşte.

Trupul lui Mihai, tânărul şofer român de TIR omorât în Franţa, va fi adus joi în România
Sursa foto: Facebook
de Alin Tarnovschi    |    23 Mai 2021   •   17:48

Trupul lui Mihai Spătaru se află în prezent la o morgă din Franţa, acolo unde a fost dus după îngrozitoarea crimă pentru necropsie, expertiză care a stabilit exact cum a fost ucis tânărul şofer român de TIR.

Iniţial, autorităţile au anunţat că nu se ştie când va fi adus în România trupul neînsufleţit al tânărului român pentru a fi înmormântat, aceasta fiind singura dorinţă a mamei lui Mihai.

De altfel, autorităţile, prin vocea şefei Departamentului pentru Românii de Pretutindeni, Oana Ursache, anunţau că trupul nu va fi adus în ţară decât după încheierea anchetei derulate de procurorii francezi.

Astăzi, liderul partidului AUR, George Simion, s-a întâlnit cu mama lui Mihai Spătaru, la Brăila, şi a anunţat, printr-o postare pe Facebook, că trupul lui Mihai va fi adus în ţară joi, 27 mai 2021.

Durere de mamă - Mihai Spătaru

După multe demersuri, trupul lui Mihai va fi adus în țară joi. Suntem alături de familia îndurerată și de sutele de mii de șoferi români care pot oricând să fie în aceeași situație:

Publicată de George Simion pe Duminică, 23 mai 2021

Mesajul mamei lui Mihai, tânărul şofer român de TIR omorât în Franţa, pentru colegii copilului ei

Mama lui Mihai Spătaru, tânărul din Brăila care a fost omorât cu o sabie într-o parcare din Franţa, în apropiere de Calais, a transmis un mesaj tuturor şoferilor români, colegi ai fiului ei.

Femeia a intrat pe Facebook, pe un grup dedicat şoferilor de TIR şi a scris următorul mesaj: "Sunt mama lui Mihăiţă. Eu vă mulţumesc tuturor care aţi fost alături de imne şi pentru ajutorul dat. Aveţi grijă de voi, oameni frumoşi. Drumuri bune şi mă voi ruga în fiecare zi ca Dumnezeu să vă ferească de necaz!".

Comunitatea şoferilor români de TIR a sărit în ajutorul familiei lui Mihai, după ce acesta a fost ucis cu brutalitate în noaptea de 16 spre 17 mai 2021, într-o parcare de pe autostrada N28 din Franţa, în apropiere de Calais, sub ochii îngroziţi ai soţiei sale.

×
Subiecte în articol: şofer român de TIR Franta
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close