Antena 3 CNN Actualitate Mihai Tudose, PSD: "După alegeri, închid tot! Toată lumea acasă, iar şomaj. Nu au niciun plan!"

Mihai Tudose, PSD: "După alegeri, închid tot! Toată lumea acasă, iar şomaj. Nu au niciun plan!"

Fostul premier Mihai Tudose a vorbit la Antena 3 despre modul dezastruos în care guvernul PNL gestionează lupta cu pandemia. Deputatul PSD spune că principala preocupare a celor de la putere este organizarea alegerilor parlamentare la 6 decembrie, iar până atunci Guvernul nu va lua nicio măsură radicală, cum ar fi carantinarea populaţiei, pentru a stopa râspândirea pandemiei. O va face însă a două zi după scrutin, spune Tudose.

Mihai Tudose, PSD: "După alegeri, închid tot! Toată lumea acasă, iar şomaj. Nu au niciun plan!"
de Cristi Popovici    |    28 Oct 2020   •   21:30

Întrebat de realizatorul emisiunii Subiectiv, Răzvan Dumitrescu, dacă şi România va intra în lockdown, după ce tot mai multe ţări se gândesc la această decizie, pentru a limita efectele coronavirusului, Mihai Tudose a spus că acest lucru nu se va întâmpla, întrucât prioritatea Guvernului sunt alegerile.

"Noi până nu terminăm alegerile, o să fim în scenariul cel mult galben spre portocaliu. Dar roşu, nu. Pentru că trebuie să facem alegerile repede, să nu cumva să... trebuiască să facă băieţii bugetul.

Fiindcă dacă fac bugetul şi arată ce nenorocire au făcut anul ăsta şi la ce nenorociri se pregătesc pentru anul viitor, o să aibă soarta PNŢCD-ului, 3%. Şi vor să evite chestia asta.", a spus fostul premier, deputatul PSD Mihai Tudose.

Întrebat a doua oară dacă el crede că în România se va aplica măsura carantinării totale, Tudose a spus: "Nu se închide nimic. Închizi HORECA, închizi astea, ne punem câte două măşti, dar până la alegeri nu se face nimic. Totul va fi bine în România", a răspus ironic Mihai Tudose.

"După alegeri, închid tot! A doua zi după alegeri, toată lumea acasă, iar şomaj, iar tot. Că nu au niciun plan. Şi în Belgia îi trimit acasă pe cei de la HORECA, dar oamenii sunt plătiţi de către stat. Nu ştiu cum face statul belgian, dar ăia nu-l au pe Cîţu.", a mai spus fostul premier.

"Ne-am împrumutat 10 miliarde, aţi înnebunit? 10 MILIARDE DE EURO, NU DE LEI", a încheiat revoltat Tudose.

 

 

 

×
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close