Antena 3 CNN Actualitate Mihai Tudose, întâlnire cu protestatarii la Palatul Victoria

Mihai Tudose, întâlnire cu protestatarii la Palatul Victoria

Mihai Tudose, întâlnire cu protestatarii la Palatul Victoria
Sursa foto: foto: Facebook/ Mihai Tudose
26 Dec 2017   •   23:13

Premierul României, Mihai Tudose, va avea o întâlnire miercuri cu reprezentanții a 43 de organizații civice pentru a discuta despre legile justiției și a modificărilor codurilor penale. 

Platforma "Corupția ucide" a anunțat că întâlnirea va avea loc la Palatul Victoria de la ora 11. 

"De comun acord cu Cabinetul Prim-ministrului, s-a agreat participarea a 7 delegaţi din partea organizaţiilor civice, astfel încât să poată avea un dialog coerent şi clar. În desemnarea celor 7 delegaţi, organizaţiile civice au luat în considerare criteriul unei reprezentativităţi cât mai mari a grupurilor semnatare", a scris "Corupția Ucide" pe pagina de Facebook. 

După solicitarea a 43 de organizații civice de a face o întâlnire cu premierul României, acesta a răspuns imediat afirmativ. 

"Legat de o posibilă întâlnire în perioada 27 - 30 decembrie, vreau să vă transmit că sunt deschis la dialog, În acest sens, vă propun data de 27 decembrie. Sunt convins că putem comunica eficient în beneficiul României şi al românilor, iar acest lucru nu e posibil fără toleranţă şi deschidere la opinii contrare. Crăciun fericit!", a spus premierul. 

×
Subiecte în articol: mihai tudose
Parteneri
Când cade Crăciunul și Revelionul în 2023
x close