Antena 3 CNN Actualitate Mihai Tudose i-a numit "Pic şi Poc" pe Orban şi pe Nicuşor Dan, după vizita acestora din spitale: "Ce naiba au verificat ei?"

Mihai Tudose i-a numit "Pic şi Poc" pe Orban şi pe Nicuşor Dan, după vizita acestora din spitale: "Ce naiba au verificat ei?"

Fostul premier PSD Mihai Tudose i-a criticat luni în termeni duri pe Ludovic Orban şi pe Nicuşor Dan. Premierul şi primarul Capitalei doi au mers în control la mai multe spitale din Bucureşti, după tragedia de la Piatra Neamţ.

Mihai Tudose i-a numit "Pic şi Poc" pe Orban şi pe Nicuşor Dan, după vizita acestora din spitale: "Ce naiba au verificat ei?"
Sursa foto: Hepta
de Claudia Popovici    |    16 Noi 2020   •   21:55

Invitat la emisiunea "Punctul de Întâlnire" de la Antena 3, Mihai Tudose i-a numit "Pic şi Poc" pe premierul Ludovic Orban şi pe primarul Capitalei Nicuşor Dan. După tragedia de la Piatra Neamţ, cei doi au verificat patru spitale din Capitală.

Mihai Tudose a criticat iniţiativa acestora, considerând că a fost făcută doar în scop electoral.

"Mie, recunosc că îmi vine să plec acasă de tot. Mi-e silă de el. Mi-e silă, pur şi simplu! 

Şi faptul că poartă tricolorul pe mască mi se pare că împietează tricolorul. Ludovic Orban a aflat astăzi că România are o problemă cu ATI-urile. El s-a dus azi cu Nicuşor Dan prin spitale.

Nu ştiu care dintre ei era de la Sănătate Publică şi care de la ISU. Unul dintre ei era pompierul şi unul pe Sănătate Publică.

Pic şi Poc! Pic şi Poc! Ce naiba au verificat ei? În primul rând că nu are voie să intre într-o secţie ATI. El s-a dus în biroul managerului şi a stat la cafele. 

Putea să-i cheme la Guvern. Asta era treabă de prim-ministru şi primar? A aflat astăzi, la jumătatea lui noiembrie că sunt nişte probleme. El a aflat că trebuie nişte chestii astăzi.

Urlă toată lumea de şase luni, el a aflat azi. S-au dus, repet, Pic şi Poc, în vizită până la spitale. 

Tu eşti prim-ministru, ai o ţară de condus, care varză, aţi făcut-o varză şi-şi pierde o zi pe la spitale! Sunt secţii care sunt moderne, care sunt făcute anul trecut, o să mai facem noi nişte secţii. În noaptea asta se duce şi le croşetează şi Nicuşor Dan îi ţine sfoara."

×
Subiecte în articol: mihai tudose
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close