Antena 3 CNN Actualitate Mihai Tudose, vizită-surpriză la MAI. Premierul, îngrijorat de valul de violențe asupra polițiștilor

Mihai Tudose, vizită-surpriză la MAI. Premierul, îngrijorat de valul de violențe asupra polițiștilor

Mihai Tudose, vizită-surpriză la MAI. Premierul, îngrijorat de valul de violențe asupra polițiștilor
09 Dec 2017   •   17:33

Premierul Mihai Tudose a ajuns sâmbătă după-amiază la sediul Ministerului Afacerilor Interne, îngrijorat de violențele asupra polițiștilor.

Vizita sa vine după ce un polițist sucevean a fost atacat cu o macetă, în județul Suceava, iar în  Iași a avut loc un alt incident, într-un interval de câteva zile.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău şi reprezentanţii IPJ Iaşi au demarat o anchetă după ce vineri seara o maşină de poliţie a fost distrusă în urma unui scandal dintr-un bar din localitatea Poieni, comuna Deleni. 

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, vineri seară un echipaj de poliţie a fost solicitat să intervină pentru a aplana conflictul izbucnit în barul din Poieni între câţiva tineri. Scandalul a degenerat atunci când în zonă a ajuns echipajul de poliţie. Tinerii au încercat să îi atace pe oamenii legii şi le-au spart geamurile maşinii cu care ajunseseră la faţa locului. 

În sprijin au fost solicitaţi să intervină poliţiştii de la Hârlău, un echipaj de ambulanţă şi unul SMURD. 

Doi dintre scandalagii au fost preluaţi de echipajele medicale şi transportaţi la Spitalul Municipal Hârlău, unde au primit îngrijiri medicale. Ulterior, unul dintre aceştia a fost dus la audieri la postul de poliţie din Hârlău. Tot acolo au ajuns şi alte persoane care au văzut cum s-a desfăşurat întregul scandal. 

Audierile au fost reluate sâmbătă dimineaţa, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Hârlău. Anchetatorii au deschis dosar penal pentru distrugere, loviri şi alte violente, tulburarea liniştii şi ordinii publice, urmând ca procurorul de caz să decidă dacă se va adăuga şi acuzaţia de ultraj. 

×
Subiecte în articol: violente politisti MAI mihai tudose
Parteneri
Gata cu amenzile! Apelul celui mai cunoscut polițist român de pe TikTok
x close