Antena 3 CNN Actualitate Mihai Voicu, despre replica acidă la adresa lui Dacian Cioloş: „Şi proştii şi deştepţii greşesc, diferenţa constă în faptul că proştii fac mai des aceeaşi greşeală”

Mihai Voicu, despre replica acidă la adresa lui Dacian Cioloş: „Şi proştii şi deştepţii greşesc, diferenţa constă în faptul că proştii fac mai des aceeaşi greşeală”

Mihai Voicu, despre replica acidă la adresa lui Dacian Cioloş: „Şi proştii şi deştepţii greşesc, diferenţa constă în faptul că proştii fac mai des aceeaşi greşeală”
Sursa foto: Foto: Agerpres
05 Ian 2017   •   18:01

Mihai Voicu a avut o replică acidă la adresa lui Dacian Cioloş, pe o reţea de socializare. „Un domn care ne-a spus în campania electorală că nu dorește să fie pe afișele noastre și că îi folosim abuziv imaginea ne lansează la televizor propuneri de colaborare. Menționează ceva de platforma România 100. Păi cu platforma asta am pierdut alegerile. Nu mersi”, a scris vicepreşedinte PNL pe Facebook.

Intrat prin telefon în emisiunea 100 de minute, Mihai Voicu şi-a justificat declaraţa acidă la adresa fostului premier Dacian Cioloş.

„Nu este răspunsul PNL, este răspunsul meu, nu e doar al meu, ci şi al miilor de activişti care au muncit în campania electorală, al celor 1000 de primarilor liberali, care au văzut că fondurile guvernamentale se duc cu precădere la cei de la PSD. E r[spunsul echipelor noastre tehnice care voiau să facă mitinguri. Nu este cazul să discutăm. Şi eu am greşit voi răspunde în faţa membrilor PNL la Congres.. Intervenţia mea se bazează pe o zicală şi prostii şi deştepţii greşesc, diferenţa constă în faptul că proştii fac mai des aceeaşi greşeală”.

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close