Antena 3 CNN Actualitate Mihai Voropchievici: Așa afli la a câta reîncarnare ești în această viață

Mihai Voropchievici: Așa afli la a câta reîncarnare ești în această viață

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat în emisiunea ''Adevăruri ascunse'' cum afli la a câta reîncarnare te afli în această viață. Un număr mare de reîncarnări poate înseamna că o persoană nu a reușit să învețe o anumită lecție și repetă examenul numit viață până este "admis".

Mihai Voropchievici: Așa afli la a câta reîncarnare ești în această viață
de Gabriel Dano    |    26 Feb 2021   •   23:06

''Unii sunt cu un număr mai mare de reîncarnări, adică nu au înțeles pe parcursul unor ani, au făcut aceleași greșeli, Unii spun că ești trimis din nou la reîncarnare cu un alt scop, cu un scop a de învăța. Indienii spun că cel care nu a reușit pe parcursul vieții respective să redreseze tot, el este pedepsit să fie trimis iarăși la reîncarnare'', a explicat numerologul Mihai Voropchievici.

Iată cum calculezi simplu la a câta reîncarnare ești:

De exemplu, dacă ești născut pe 13.10.1949, aduni cifră cu cifră, în acest caz rezultatul fiind 28. Apoi 2 +8 = 10. 1+0 = 1. Este nevoie apoi să afli codul psihoenergoinformativ. Se ia 28 si 13. Se dublează prima cifră de la 13, adică îl dublezi pe 1 și rezultă cifra 2. Se scade apoi acest 2 din 28. Rezultă astfel 26. Și aduni din nou 2 +6. Rezultă cifra 8.

Totul trebuie să arate sub forma unui șir precum cel din imaginea de mai jos, care reprezintă gruparea cifrelor în funcție de zi, lună și an.

13 înseamnă 2 cifre. 10 înseamnă încă 2 cifre, 1949 înseamnă 4 cifre. Ce e dincolo de semnul "=" se consideră a fi 5 diviziuni.

Iar calculul final se face în felul următor: 2 + 2 + 4 + 5= 13.

Deci, persoana născută la data 13.10.1949 se află la a 13 încarnare.

 

 

×
Subiecte în articol: Mihai Voropchievici
Parteneri
Marele Premiu al Chinei | Tabloul complet al calificărilor
x close