Antena 3 CNN Actualitate Mihai Voropchievici: Ce energii inundă România pe 24 şi 25 decembrie

Mihai Voropchievici: Ce energii inundă România pe 24 şi 25 decembrie

24 şi 25 decembrie sunt două zile încărcate energetic. Numerologul Mihai Voropchievici ne spune ce trebuie să facem ca să ne bucurăm de aceste zile magice.

Mihai Voropchievici: Ce energii inundă România pe 24 şi 25 decembrie
de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Dec 2021   •   17:13

"Două zile magice, dar toată săptămâna este cu încărcătură magică. Dar uite că pe ultima sută de metri gospodinele termină de pregătit bunătățile pentru masa festivă din ziua Crăciunului, Nașterea Domnului.

Se mai întâmplă, de multe ori, ca ele să fie cele mai fericite pentru că stau în bucătărie la căldură, iar noi locuitorii sectorului 3 şi alte sectoare stăm zgribuliți în casă pentru că e o avarie de la ora 9 dimineaţa.

Îţi dai seama ce bucurie mare pentru fiecare. Ne-am întors înapoi în '89 când mai punem încă o haină peste noi ca să nu ne fie frig.

Mihai Voropchievici: Ce energii inundă România pe 24 şi 25 decembrie

Ce trebuie să facem. Să lăsăm supărarea, chiar dacă suntem mâhniți că nu e căldură şi apă caldă, şi să avem căldură în suflet. Mai râdem şi noi până la miezul nopții, ieșim şi din post.

Bucuria e mai mare pentru că am trecut peste nişte vicisitudini mai mari decât cele care se întâmplă acum. Dar încărcătura sau, cum zic eu, Magia Crăciunului e cu totul alta pentru că oamenii sunt mai fericiți.

Eu zic că este bine să fim şi recunoscători să mulțumim Domnului pentru tot ce ne-a dat, bune şi rele pentru că sunt tot ale noastre şi să pășim mâine în ziua de Crăciun cu sufletul curat să ne bucurăm de ceea ce avem pe masă.

Important este să avem mai multă bunătate, să ne apropiem mai mult de Dumnezeu, să fim cu mai multă credință şi înțelegere şi să îi iertăm pe toţi.

Se spune că noi, cei bătrâni îi iertăm pe cei mai tineri care au greșit, dar şi noi la rândul nostru ne cerem iertare tuturor celor tineri că şi noi mai supărăm, mai deranjăm. 

Când avem bunătate şi dragoste trecem mai ușor peste toate greutățile. La mulţi ani şi un Crăciun Fericit vă dorim", a spus numerologul Mihai Voropchievici la Antena 3. 

×
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close