Antena 3 CNN Actualitate Mihai Voropchievici, despre mesajul zilei de 11.11.2020: "Priviţi în voi, priviţi în sufletul vostru. Intuiţia este Dumnezeu”

Mihai Voropchievici, despre mesajul zilei de 11.11.2020: "Priviţi în voi, priviţi în sufletul vostru. Intuiţia este Dumnezeu”

Ziua de 11.11.2020 are o importanţă deosebită pentru că marchează deschiderea unui nou portal energetic cu impact puternic asupra vieţii umane.

Mihai Voropchievici, despre mesajul zilei de 11.11.2020: "Priviţi în voi, priviţi în sufletul vostru. Intuiţia este Dumnezeu”
de Claudia Popovici    |    11 Noi 2020   •   19:35

În exclusivitate pentru Antena3.ro, numerologul Mihai Voropchievici a transmis semnificaţia şi mesajul asocierilor numerice care formează data de 11.11.2020.

"Ziua de astăzi vine cu dorinţa sau mesajul Universului: Priviţi în voi, priviţi în sufletul vostru şi nu faceţi decât ceea ce simţiţi că vă permite şi vă dă voie să faceţi conştiinţa sau acel Dumnezeu din noi. Intuiţia este Dumnezeul din noi”, a spus Mihai Voropchievici, în exclusivitate pentru Antena3.ro

Voropchievici: Intuiţia este Dumnezeu

Numărul 1111 reprezintă începutul cunoașterii lui Dumnezeu și al conștiinței spirituale. Mihai Voropchievici le recomandă tuturor un exerciţiu de introspecţie.

"Să facă introspecţie în propria persoană, în sufletul lor să îşi asculte intuiţia şi să acţioneze cu mai puţină gândire şi cu mai mult suflet. Aceasta este trimiterea.

Avem patru de 1 (11.11), adică patru Dumnezei cum ar fi, că 1 este cifra Domnului Dumnezeu Tatăl”, a mai spus astrologul.

Mihai Voropchievici: "Conglomeratul de 1111 este un mesaj al Universului: priveşte înlăuntrul tău şi nu te lăsa subjugat de niciun fel de formă de manipulare”

"Hai să lucrăm cu noi, cu dorinţele noastre, cu cerinţele şi cu toate necesităţile noastre şi să încercăm să nu mai acceptăm întruziunea altor persoane manipulatoare în viaţa noastră care ne spun vrute şi nevrute", a mai punctat Voropchievici.

1111 cu 2020 face din 11 noiembrie 2020 portalul către viziuni şi schimbări fundamentale

"Anul 2020 este aşa cum se vrea, de supunere totală, portalul vine cu nesupunerea totală, ieşirea din acea mantie opacă sub care am intrat şi nu avem claritate în imagine, în gândire şi viziuni pentru perioada următoare”, a mai spus Mihai Voropchievici.

Obstacolele şi piedicile din viaţa noastră sunt, de fapt, lecţii din care putem învăţa mai mult despre credinţă şi iertare

"Atunci când vorbeşte Dumnezeul din noi înseamnă că ştie el ce spune şi ne trage de mână căteodată, să nu facem vreo greşeală. Sau ne pune o piedică să ne dăm seama că azi unde mergem nu avem ceva de rezolvat şi să lăsam pe altă dată”, a mai spus numerologul Mihai Voropchievici, pentru Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: Mihai Voropchievici astrologie
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close