Mihai Voropchievici, previziuni fenomenale cu ajutorul Gromovnicului din bătrâni. Ce se va întâmpla în perioada următoare

de D.G.    |    02 Dec 2017   •   20:59
Mihai Voropchievici, previziuni fenomenale cu ajutorul Gromovnicului din bătrâni. Ce se va întâmpla în perioada următoare sursa foto: captura Adevaruri ascunse/ Pixabay.com

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, sâmbătă, la "Adevăruri ascunse", prognoza meteo din bătrâni pentru luna în curs, luna decembrie.

"Facem prognoza conform Gromovnic din bătrâni, sfinții părinți care se pricepeau să citească mersul astrelor și nu aveau sateliți. Satelitul de bază când venea iarna era porcul. Cum umbla porcul cu paiul în gură știau că se strica vremea. Te uiți pe pom toamna - dacă sunt gutui, e blândă", a explicat Mihai Voropchievici.

Mihai Voropchievici spune că, potrivit acestei prognoze, Crăciunul ar putea aduce o "îndulcire" a vremii.

"Din 20 până în 25 decembrie, de Crăciun, va fi ger. Dacă e ger, e bine, că înseamnă că poate să fie și zăpadă. În schimb, pe 26 se pornește vântul de la Apus. Ei, despre acesta spune că se mai îndulcește, câteodată, dar cel de la Nord, e de jale", a spus numerologul.

Parteneri
x close