Antena 3 CNN Actualitate Mihail Boldea, certat de instanţa supremă pentru că.... şi-a pus picături în ochi fără să ceară voie

Mihail Boldea, certat de instanţa supremă pentru că.... şi-a pus picături în ochi fără să ceară voie

Mihail Boldea, certat de instanţa supremă pentru că.... şi-a pus picături în ochi fără să ceară voie
Sursa foto: foto: Antena3
02 Apr 2012   •   19:15

Preşedintele completului de cinci judecători ai instanţei supreme l-a mustrat luni pe deputatul Mihail Boldea pentru că acesta şi-a pus picături în ochi fără să ceară voie.

În timp ce dădea declaraţia, Boldea s-a oprit brusc, a scos o sticluţă şi şi-a turnat picături în ochi. Dar judecătoarea Ida Popa nu a trecut cu vederea acest lucru, atrăgându-i atenţia lui Boldea că i s-au asigurat toate garanţiile procesuale în raport cu calitatea pe care o are, aceea de inculpat, că nu este adecvat ceea ce a făcut în faţa completului de judecată şi că ar fi trebuit să ceară acordul magistraţilor pentru a-şi pune picături.

După acest incident, Boldea şi-a finalizat declaraţia dată în faţa judecătorilor, care a durat mai bine de 4 ore.

Potrivit procurorilor Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), sunt date şi indicii rezonabile în legătură cu participaţia penală a deputatului Mihail Boldea, în perioada 2006 - 2011, în obţinerea unor importante foloase materiale, injuste, prin inducerea în eroare a unor persoane, cu ocazia încheierii unor contracte de vânzare-cumpărare ale unor imobile, ascunzând situaţia juridică reală a acestora ori existenţei unor convenţii comerciale în ceea ce priveşte bunurile, precizează Mediafax.

×
Subiecte în articol: mihail boldea
Parteneri
Avertizare meteo ANM de ploi și vijelii în România!
x close