x close

Mihail Boldea şi alte patru persoane, reţinuţi într-un dosar de înşelăciune şi evaziune fiscală

de S.T.    |    24 Oct 2012   •   22:57
Mihail Boldea şi alte patru persoane, reţinuţi într-un dosar de înşelăciune şi evaziune fiscală 534 Foto: Agerpres

Mihail Boldea şi alte patru persoane au fost reţinuţi, miercuri seară, de procurorii DIICOT Galaţi, într-un dosar în care sunt acuzaţi de constituire sau aderare la un grup infracţional organizat, înşelăciune şi evaziune fiscală.

Potrivit unor surse judiciare, alături de Mihai Boldea au primit ordonanţe de reţinere Mircea Bivol, George Hristu, Andrei Mădălin Petrea şi Eugen Roşu, informează Mediafax.

Mihail Boldea este acuzat de constituire la un grup infracţional organizat, instigare la înşelăciune, instigare la evaziune fiscală şi inducere în eroare a unor instituţii publice privind execuţia unor lucrări, Boldea fiind acuzat că nu ar fi înregistrat în documentele contabile aceste operaţiuni, derulate în 2011.

Alexandru Chiciu, avocatul lui Mihail Boldea, a confirmat măsura reţinerii în cazul clientului său şi a spus că, în cursul zilei de joi, o va contesta la Curtea de Apel Galaţi, având în vedere că fostul deputat este avocat de profesie.

Fratele lui Mihail Boldea, Valentin, a primit interdicţie de a părăsi ţara.

Procurori ai DIICOT Galaţi şi poliţiştii au făcut, miercuri, percheziţii la locuinţele lui Mihail Boldea şi şefului Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Galaţi, Valentin Boldea, precum şi la sediul DSP, într-un caz de înşelăciune şi evaziune fiscală de 450.000 de euro, după ce ar fi indus în eroare ministerele Sănătăţii, Educaţiei şi Mediului.

Citeşte mai multe despre:

mihail boldea
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati