Antena 3 CNN Actualitate Mihăiţă, un copil din Alba, scrisoare către Moş Crăciun: "Mi-aş dori să nu mai merg la şcoală cu plasa"

Mihăiţă, un copil din Alba, scrisoare către Moş Crăciun: "Mi-aş dori să nu mai merg la şcoală cu plasa"

Mihăiţă, un copil din Alba, a trimis o scrisoare către Moş Crăciun în care i-a cerut un ghiozdan pentru a nu mai merge la şcoală cu "plasa".

Mihăiţă, un copil din Alba, scrisoare către Moş Crăciun: "Mi-aş dori să nu mai merg la şcoală cu plasa"
Sursa foto: Getty Images | Gareth Cattermole / Staff | Facebook / Raluca Crisan
de Alin Tarnovschi    |    12 Dec 2021   •   22:16

Mihăiţă are trei fraţi şi toţi sunt crescuţi doar de mamă. Femeia a cerut ajutorul avocatei Raluca Crişan, cunoscută în Alba Iulia pentru campaniile derulate pentru oameni şi ajutorul dat celor care au nevoie.

Potrivit presei locale, Raluca Crişan a oferit ajutor pentru 30 de familii şi peste 70 de oameni aflaţi în dificultate şi încercaţi de viaţă.

În urmă cu câteva zile, mama lui Mihăiţă i-a trimis avocatei scrisorile celor trei copii ai săi, iar una dintre ele ne-a atras atenţia în mod special.

"Dragă Moş Crăciun,

Mă numesc Mihăiţă, am 13 ani, mi-aş dori un ghiozdan şi un penar ca să nu mai merg la şcoală cu plasa. Mai mi-aş dori şi o geacă şi dulciuri, aş mai vrea un telefon, să nu mai râdă colegii mei la şcoală că sunt sărac.

Vă mulţumesc frumos. Te aştept cu drag Moş Crăciun", a fost mesajul scris de Mihăiţă în scrisoarea pentru Moş Crăciun.

"Azi, mi-a scris mama a 3 frați și mi-a cerut să-i ajut cu alimente de Crăciun. Este o mama singura care nu-și permite sa le cumpere cadouri pentru cei mici. Am rugat-o sa le propună copiilor sa scrie și ei scrisoare la Moș Crăciun în speranța c-o sa le fie îndeplinite dorințele. Dacă vreți sa luați o scrisoare îmi puteți scrie pe whatsapp la 0753467330", a scris Raluca Crişan în postarea de pe Facebook.

Azi, mi-a scris mama a 3 frați și mi-a cerut să-i ajut cu alimente de Crăciun. Este o mama singura care nu-și permite sa...

Publicată de Raluca Crisan pe Vineri, 3 decembrie 2021

×
Subiecte în articol: Crăciun Alba Iulia
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close