Antena 3 CNN Actualitate Mii de bucureşteni din sectorul 5 vor rămâne fără apă caldă de luni până miercuri. Vezi zonele vizate

Mii de bucureşteni din sectorul 5 vor rămâne fără apă caldă de luni până miercuri. Vezi zonele vizate

Mii de bucureşteni din sectorul 5 vor rămâne fără apă caldă de luni până miercuri. Vezi zonele vizate
Sursa foto: Foto: Mediafax
03 Oct 2010   •   20:40

Locuitorii Bucureştiului aflaţi în perimetrul străzilor Ispirescu, Sebastian, Ferentari, Sălaj şi Chirigiu, din Sectorul 5 vor rămâne fără apă caldă de luni până miercuri seara, din cauza unor lucrări de modernizare la reţeaua de alimentare, informează Mediafax. RADET a anunţat că sunt vizate 130 de blocuri din această zonă.

"Amploarea şi complexitatea lucrărilor fac necesară sistarea furnizării de apă caldă de consum către locuitorii a aproximativ 130 de blocuri situate în perimetrul Petre Ispirescu - Sebastian - Ferentari - Sălaj - Chirigiu", potrivit unui comunicat de presă al regiei.

Echipele de intervenţie estimează că realimentarea cu apă caldă la cele 130 de blocuri afectate de întrerupere va fi posibilă cel mai târziu miercuri noapte, la ora 24.00.

Reprezentanţii Regiei Autonome de Distribuţie a Energiei Termice au menţionat că lucările au fost programate acum pentru a limita riscurile privind apariţia întreruperi în furnizarea serviciilor în timpul iernii. Bucureştenii afectaţi de întreruperea alimentării cu apă caldă pot solicita informaţii despre stadiul reparaţiilor la numărul de telefon al Dispeceratului de Urgenţă - 0800.820.002.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: apă caldă RADET sectorul 5
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close