Antena 3 CNN Actualitate Mii de bucureşteni fac frigul în apartamente. ELCEN şi RADET se acuză reciproc

Mii de bucureşteni fac frigul în apartamente. ELCEN şi RADET se acuză reciproc

Mii de bucureşteni fac frigul în apartamente. ELCEN şi RADET se acuză reciproc
Sursa foto: Foto: pixabay.com
05 Ian 2016   •   10:38

Sute de mii de bucureşteni care locuiesc în carierele Drumul Taberei şi Militari au rămas în frig ieri, când în Capitală au fost minus 12 grade Celsius.

Oficialii RADET au confirmat situaţia, însă au dat vina pe Elcen care nu furnizează agentul termic la temperatură suficient de ridicată.

La rândul său, directorul Elcen, Marcel Nicolaescu, a declarat, într-o intervenţie telefonică la Antena 3, că avariile RADET din zona Drumul Taberei împiedică transmiterea agentului termic în apartamentele oamenilor.

Totodată, Nicolaescu recunoaşte că ieri Elcen s-a confruntat cu o problemă. "Ne-a pleznit un cazan de apă fierbinte. A trebuit să îl golim, să îl sudăm. Acum îl încărcăm ca să îi dăm drumul. Până atunci am făcut manevre în aşa fel încât să primim agent termic din celelalte centrale, respectiv din CET Grozăveşti şi CET Progresul", a spus acesta.

Afectate sunt blocuri din cartierul Drumul Taberei, în perimetrul străzilor: Vasile Milea, Timişoara, Sibiu, 1 Mai, Braşov, şi din Militari, în perimetrul străzilor: Iuliu Maniu, Virtuţii, Veteranilor, Politehnicii.



×
Subiecte în articol: ELCEN RADET agent termic căldură
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close