Antena 3 CNN Actualitate Mii de dolari pentru o partidă de sex. Mai mulţi americani, păcăliţi de prostituatele românce

Mii de dolari pentru o partidă de sex. Mai mulţi americani, păcăliţi de prostituatele românce

Mii de dolari pentru o partidă de sex. Mai mulţi americani, păcăliţi de prostituatele românce
Sursa foto: Foto:whohijackedourcountry.blogspot.com
03 Apr 2012   •   07:33

Pentru o aventură de o noapte, au plătit o avere! Mai mulţi cetăţeni americani s-au trezit fără bani pe card, după o noapte petrecută în compania prostituatelor din România. Fetele lucrau, de fapt, pentru o grupare specializată în clonarea de carduri bancare. Reţeaua, condusă se pare de cumnatul lui Sile Cămătaru, a fost destructurată ieri de poliţiştii români, cu ajutorul ofiţerilor Serviciului Secret din Statele Unite.

De când seiful unei averi a devenit o bucată de plastic, escrocii români au devenit experţii skimmingului. Tehnica de clonare a cărţilor de credit. Prin noua lor metodă, nu mai aleargă după carduri. Cardurile vin singure la ei.

Altfel spus, prostituatele acceptau şi plata cu cardul. Dar se serveau singure, fără ştirea clienţilor, care ajungeau să plătească mii de dolari pentru o partidă de sex.

Gruparea a dat cel mai mare tun după ce prostituatele au reuşit să copieze cărţi de credit eliberate în Statele Unite. Au furat aproape 100.000 de dolari din conturile de peste ocean şi au atras atenţia Serviciilor Secrete Americane. În colaborare cu Poliţia Română, agenţii americani au deconspirat reţeaua de skimmeri condusă, se pare, chiar de cumnatul lui Sile Cămătaru.



×
Subiecte în articol: americani bani Sile Camataru prostitutie
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close