Antena 3 CNN Actualitate Mii de materiale pirotehnice găsite în urma perchezițiilor la persoane bănuite de violențele din Piața Victoriei

Mii de materiale pirotehnice găsite în urma perchezițiilor la persoane bănuite de violențele din Piața Victoriei

Mii de materiale pirotehnice găsite în urma perchezițiilor la persoane bănuite de violențele din Piața Victoriei
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
23 Feb 2017   •   17:05

Peste trei mii de materiale pirotehnice au fost găsite în urma percheziţiilor la persoane bănuite de violenţele din Piaţa Victoriei. Materialele pirotehnice au fost descoperite în urma a 13 percheziţii domiciliare făcute astăzi de poliţiştii bucureşteni în Capitală în dosarul privind incidentele din noaptea de 1 spre 2 februarie din faţa Guvernului.

Opt persoane au fost inculpate în acest caz, dintre care patru au primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, iar asupra celorlalte a fost impusă măsura controlului judiciar.

În plus, au fost identificate alte 13 persoane, despre care există date şi indicii că au participat la acţiunile violente şi care vor fi conduse la audieri.

Procurorii spun că asupra unora dintre ei au fost găsite arme albe interzise a fi deţinute într-o astfel de adunare publică, precum şi cocktailuri molotov. Amintim că, în total, peste 60 de persoane au fost conduse la audieri după incidentele violente.

×
Subiecte în articol: proteste piata victoriei
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close