Antena 3 Actualitate Mii de oameni au petrecut sâmbătă noapte pe străzile Bucureştiului

Mii de oameni au petrecut sâmbătă noapte pe străzile Bucureştiului

de G.S.    |    18 Sep 2011   •   14:27
Mii de oameni au petrecut sâmbătă noapte pe străzile Bucureştiului
Sursa foto: Foto: dollo.ro
Mii de oameni au ieşit sâmbătă seară pe străzile Bucurestiului. Capitala a fost mai vie ca niciodată şi parcă a reuşit să surprindă ceva din farmecul Micului Paris de odinioară.

Bucureştiul a arătat azi-noapte ca o metropolă occidentală, plină de culoare, muzică şi voie bună. Pentru câteva momente, oamenii au uitat de micile neplăceri cu care se întâlnesc în fiecare zi prin oraş şi au căutat un loc de unde să ia parte la sărbătoare.

Sufletul petrecerii a fost pe străzile din centrul vechi, unde o echipă de hair-stilişti veniţi tocmai din Barcelona au transformat părul trecătorilor în adevărate opere de artă.

Comercianţii au umplut străzile înguste şi pline de istorie cu tarabe. Găseai expus orice de la gadget-uri, la pălării de modă veche şi obiecte de artă. Curioşii au privit, pasionaţii au cumpărat.

Mulţimea s-a mutat apoi în Piaţa Constituţiei, unde artistul Bogdan Ota a adus capitalei un omagiu muzical. Nimeni nu a stat jos în public, iar aplauzele s-au ţinut lanţ.

Prezent la concert, Primarul Sorin Oprescu a uitat de problemele cu gazonul de pe Arene Naţională. A spus că pe bucureşteni îi aşteaptă şi azi o grămadă de surprize în oraş, pe care însă va trebuiţi să le descoperiţi singuri.
 
Get Adobe Flash player

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close