Antena 3 CNN Actualitate Mii de telespectatori ne-au trimis mesaje de susţinere: Antena 3 este şi va rămâne în spiritul românilor dornici de adevăr

Mii de telespectatori ne-au trimis mesaje de susţinere: Antena 3 este şi va rămâne în spiritul românilor dornici de adevăr

Mii de telespectatori ne-au trimis mesaje de susţinere: Antena 3 este şi va rămâne în spiritul românilor dornici de adevăr
de S.T.    |    12 Aug 2014   •   08:18

Peste 12.000 de români ne-au trimis mesaje de susţinere şi solidaritate pe adresa de e-mail [email protected], în ultimele două zile.

Foarte multe mesaje sunt venite din ţară, de la oameni care au trimis şi poze de la "plimbările" din oraşele lor. 

Sunt sute de români care, revoltaţi de sechestrarea sediului Antena 3 de către DNA, şi-au oferit propriile case din care Antena 3 să poată emite în continuare. Toţi sunt revoltaţi de atacul la adresa postului nostru de televiziune pe care îl văd ca pe unul la adresa independenţei presei. 

Sunt revoltat că serviciile, dictatura şi şmecherii îşi pot atinge scopul şi ţintele lor cad una după alta! Asta este justiţie? Madam Udrea, Videanu, Băsescu sunt bine-mersi, iar toţi care au avut curajul de a fi împotriva lor sunt închişi sau vor fi. Abuzurile procuraturii de azi sunt infinit mai mari şi mai vizibile decât cele ale securităţii ceauşiste. Sper să rezistaţi, să puteţi emite în continuare şi să fiţi sprijiniţi de cât mai mulţi oameni care doresc binele acestei ţări.
Maria Budai

Vă mulţumim că ne sunteţi mereu aproape! Vă luăm în concediu la munte, la mare, peste tot! Nu putem fără voi pentru că sunteţi sinceri şi avem încredere totală în voi! Vă iubim pentru orele şi zilele sacrificate ca noi să fim oameni informaţi! Continuaţi să ne apăraţi! Continuăm să vă iubim şi continuăm să vă respectăm!
Cristina Udrescu

Să nu vă pierdeţi curajul, răul nu poate birui, împreună suntem mult mai puternici şi cu siguranţă vom învinge.
Anghel Enache

România are nevoie de libertate şi de Antena3. Ce fac parlamentarii? Unde-i dreptatea? Unde-i democraţia şi libertatea? Cât să mai suport hoţii, clanurile, mafioţii? (...) Vă iubesc şi mi-e ciudă că aşa ceva se poate întâmpla!
Sergiu

Suntem alături de voi, vă urmărim în fiecare zi şi împreună vom scăpa în curând de impostorii care au fost implementaţi în toate funcţiile importante ale statului în dauna milioanelor de români!
Viorel Niţescu

Convingerea cu care luptaţi pentru apărarea libertăţii de exprimare şi a altor drepturi şi libertăţi cetăţeneşti este susţinută profund de forţa morală a celor 7,4 milioane de români care, în 2012 au votat pentru demiterea lui Băsescu. (...) Antena 3 este şi va rămâne în spiritul românilor dornici de adevăr şi dreptate!
Familia Ioniţe

Aşteptăm în continuare mesajele dumneavoastră la adresa de e-mail [email protected]. Dacă aveţi un mesaj de susţinere pentru noi, puteţi trimite gândurile dumneavoastră la aceasta adresă. Vă garantăm că citim fiecare mesaj în parte.

Vă mulţumim că sunteţi alături de noi.

×
Subiecte în articol: post confiscat Antena 3
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close