Antena 3 CNN Actualitate Mijloacele de transport în comun din Târgu Jiu, fără cauciucuri de iarnă din lipsă de bani

Mijloacele de transport în comun din Târgu Jiu, fără cauciucuri de iarnă din lipsă de bani

Mijloacele de transport în comun din Târgu Jiu, fără cauciucuri de iarnă din lipsă de bani
Sursa foto: Foto: Videonews
de N.B.    |    28 Noi 2011   •   18:40

Mijloacele de transport în comun din Târgu Jiu nu sunt dotate cu anvelope de iarnă. Autobuzele şi troleibuzele circulă şi pe perioada iernii cu cauciucuri de vară. Firma de  transport nu işi permite o asemenea investiţie pentru că anul trecut a cumpărat anvelope de vară pentru flota de autobuze.

Anul trecut regia de transport public a cheltuit 150.000 de lei, pentru anvelope. Directorul susţine că banii au fost plătiţi, de fapt, pe anvelope de vară iar acum are nevoie de 130 de anvelope de iarnă.

Maşinile vor fi însă echipate cu plase de lanţuri pentru drumurile acoperite cu zăpadă sau gheaţă. În aceste condiţii, şoferii mijloacelor de transport în comun pot fi amendaţi, la prima zăpadă. Poliţiştii spun că nu vor face diferenţieri între conducătorii auto din trafic, şi şoferii societăţii de transport în comun

Compania de transport în comun deţine 17 troleibuze si 22 de autobuze. Reprezentanţii firmei trebuie să  găsească acum alţi bani în buget, altfel autobuzele riscă să rămână în garaj.

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close