Antena 3 Actualitate Mika Häkkinen vine pentru prima dată la Bucureşti pe data de 5 iunie şi va face o demonstraţie la bordul maşinii Caparo T1

Mika Häkkinen vine pentru prima dată la Bucureşti pe data de 5 iunie şi va face o demonstraţie la bordul maşinii Caparo T1

30 Mai 2013   •   13:07
Mika Häkkinen vine pentru prima dată la Bucureşti pe data de 5 iunie şi va face o demonstraţie la bordul maşinii Caparo T1

Johnnie Walker, cel mai mare brand de whisky din lume, anunță că Mika Häkkinen, ambasadorul global Johnnie Walker pentru promovarea consumului responsabil de alcool și dublu campion mondial de Formula 1 cu echipa McLaren, va fi prezent în București pe data de 5 iunie pentru a transmite consumatorilor români mesajul “Nu te urca la volan sub influența alcoolului”. În cadrul unui eveniment public care va începe la ora 17.30 si avea loc la Băneasa Shopping City, în parcarea exterioară, Mika Häkkinen va parcurge un circuit închis la volanul mașinii Join the Pact Caparo T1, una dintre cele mai rapide mașini din lume.

Antena 3 va transmite, în direct, de la ora 17:30, evenimentul
.

Această inițiativă face parte din campania globală Johnnie Walker pentru consum responsabil, “Join the Pact”. “Join the Pact” este o campanie menită să încurajeze și să determine consumatorii, prin semnarea pactului, să facă un angajament personal de nu se urca la volan sub influența alcoolului. Până în prezent, aproximativ un milion de oameni din întreaga lume s-au alăturat campaniei alături de Mika Häkkinen, în rolul său fundamental de ambasador global Johnnie Walker pentru promovarea consumului responsabil de alcool.

Consumatorii români sunt invitați să isi ia un angajament personal alaturi de Mika Hakkinen de a nu se urca la volan sub influența alcoolului prin semnarea pactului, utilizând aplicația interactivă disponibilă pe pagina oficială de Facebook Johnnie Walker România: http://www.facebook.com/JohnnieWalkerRomania.

Despre JOHNNIE WALKER® și Formula 1™


JOHNNIE WALKER® este cel mai mare brand de whisky din lume, savurat de oameni din peste 200 de țări din întreaga lume. Încă de la apariția brandului, Johnnie Walker a fost puternic asociat cu conceptul de progres personal. Capacitatea de înțelegere a consumatorului, determinarea și iscusința comercială au fost cele trei elemente care au contribuit la dezvoltarea unui mic magazin alimentar fondat în anul 1820, gestionat de-a lungul a trei generații de familia Walker, într-o afacere internațională având la bază un brand de whisky fin, authentic, iconic. Această abordare progresistă și inovatoare a continuat și în secolul 21, iar în anul 2005 JOHNNIE WALKER® a încheiat un acord de parteneriat cu echipa de Formula 1 Vodafone McLaren Mercedes.

Astăzi JOHNNIE WALKER® este recunoscut ca un simbol al progresului personal și ca un brad internațional, premium, iconic. Echipa Vodafone McLaren Mercedes și F1 întrunesc aceste caracteristici, generând o platformă originală de comunicare pentru consumatori.

Diageo, lider mondial pe piața distribuitorilor de băuturi premium și deținătorul brandului JOHNNIE WALKER®, se angajează să promoveze consumul responsabil de alcool, acesta fiind elementul principal de legătură cu Vodafone McLaren Mercedes. În România, JOHNNIE WALKER® este distribuit în mod oficial de PPD România, cel mai mare distribuitor de băuturi alcoolice premium și partenerul pe termen lung al renumitului producător de băuturi alcoolice, DIAGEO.

Aspectele legate de alegeri potrivite și responsabilitate sunt esențiale în ceea ce privește consumul de alcool. Alături de Mika Häkkinen în calitate de ambasador global pentru promovarea consumului responsabil de alcool, JOHNNIE WALKER® abordează în mod direct această problematică. Colaborarea dintre JOHNNIE WALKER®, Vodafone McLaren Mercedes și Mika Häkkinen demonstrează faptul că și companiile care comercializează băuturi alcoolice pot promova în mod eficient consumul responsabil de alcool și pot schimba atitudinea consumatorilor în privința consumului excesiv.

Astăzi JOHNNIE WALKER® este recunoscut ca fiind un brand internațional, premium, dinamic. Whiskey-ul este produs de DIAGEO, cel mai mare producător de băuturi premium.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close