Antena 3 CNN Actualitate Milionarii care au ales moartea

Milionarii care au ales moartea

Milionarii care au ales moartea
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
16 Sep 2017   •   16:54

Istoria recentă consemnează numele mai multor oameni de afaceri care și-au pus capăt zilelor în mod violent, când n-au mai reușit s-o scoată la capăt cu datoriile sau cu problemele de sănătate.

Iată ultimii milionari care au ales moartea.

În primavara acestui an Vasile Turcu și-a pus capăt zilelor. Omul de afaceri ajunsese la capatul putetrilor și, credea el, al posibilităților financiare.

În 2016 - Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a murit într-un accident de mașină în apropiere de București, cu doar câteva ore înainte de a se prezenta la audierile programate la Parchetul General, în dosarul dezinfectanților diluați. Mașina omului de afaceri arăta de parcă ar fi fost lovită în plin de un tren în viteză. Dan Condrea era desfigurat, dar soția l-a recunoscut după haine.

În urma cu trei ani proprietarul grupului Polisano, Ilie Vonica, cel mai bogat sibian, a cărui firmă a fost implicată în dosarul reţetelor false pentru bolnavii de cancer, a cazut de la etajul vilei sale din Sibiu. Ilie Vonica a explicat într-o scrisoare de adio că arestarea soției și problemele firmelor sale l-au determinat să-și ia viața, el cerându-i, totodată, iertare soției și cerându-i să aibă grijă de fiica lor.

Regele imobilialelor din Ilfov Nae Nicolae, un apropiat al lui Gigi Becali, a murit în iulie 2013 după ce maşina pe care o conducea a fost lovită de tren pe Şoseaua Petricani. Potrivit relatărilor de la faţa locului, afaceristul ar fi depăşit coloana de maşini care staţiona la bariere şi ar fi trecut printre acestea chiar în momentul în care trenul ajungea în zonă. Firma omului de afaceri acumulase datorii mari.

Unul dintre cei mai bogati oameni de afaceri, Mihai Erbaşu si-a incheiat socotelile cu viata in 2004. A lăsat și un bilet de adio, care a fost distrus de soția acestuia. Se pare că motivele care l-au împins la sinucidere au fost legate de taxele de protecţie cerute de mafie. Erbașu deținea controlul asupra mai multor afaceri în domeniul construcțiilor civile și industriale. El mai era proprietarul a două hoteluri și al unor ferme de animale.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close