Antena 3 CNN Actualitate Milionarul Alin Popa, mort într-un accident de maşină, lasă în urmă o avere impresionată şi o afacere de succes

Milionarul Alin Popa, mort într-un accident de maşină, lasă în urmă o avere impresionată şi o afacere de succes

Milionarul Alin Popa, mort într-un accident de maşină, lasă în urmă o avere impresionată şi o afacere de succes
Sursa foto: Foto: Antena 1
31 Mai 2012   •   20:40

Milionarul Alin Popa, mort ieri într-un accident de maşină, lasă în urmă o avere de peste 20 de milioane de euro şi o companie cu o cifră de afaceri estimată la 150 de milioane de euro. Îl plâng acum soţia şi fiul Edy, student. La fel cum îl plânge tot oraşul Brad, acolo unde s-a născut şi unde l-au purtat astăzi zeci de tiruri ale firmei. 

Zeci de maşini şi tiruri ale companiei construite din temelii de Alin Popa au astăzi o misiune specială. Duc acasă trupul milionarului mort ieri într-un accident de maşină.

Alin Popa a murit ieri, pe drumul dintre Şămag şi Jebel în Timiş. La bordul unei maşini noi, milionarul a intrat cu 200 de kilometri la oră într-o depăşire, spun martorii. S-a lovit frontal de un TIR din Macedonia, care transporta 12 tone de medicamente în Rusia. Şoferul TIR-ului a fost internat la spital, în timp ce Alin Popa a murit pe loc.

Vestea neagră a morţii milionarului Alin Popa a adus o linişte stranie în Brad. În centrul oraşului, oamenii au improvizat un altar unde vin pe rând şi îi aprind o lumânare.

Fiecare locuitor din Brad ştie povestea lui Alin Popa, multimilionarul discret care în două decenii a construit cea mai mare firmă de transporturi de marfă din România.

Imediat după revoluţie Alin Popa a intrat în afaceri. A deschis un abator şi a cumpărat câteva camioane la mâna a doua. După două decenii compania condusă de Alin Popa a ajuns la afaceri de 520 milioane de lei şi o flotă de peste 1.100 de camioane. Multimilionarul din Brad îşi propusese să ajungă cel mai mare operator de transport din Europa Centrală şi de Est.

Alin Popa va fi înmormântat sâmbătă la Brad. Familia va organiza slujbe de pomenire în toate punctele de lucru ale companiei omului de afaceri.



×
Subiecte în articol: avere macedonia accident fiu
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close