Antena 3 CNN Actualitate Militar francez, găsit mort în camera unui hotel din nordul Bucureștiului, înjunghiat cu foarfeca în gât

Militar francez, găsit mort în camera unui hotel din nordul Bucureștiului, înjunghiat cu foarfeca în gât

Un militar din cadrul Forțelor Armate Franceze a fost găsit mort astăzi, în camera unui hotel de patru stele din nordul Bucureștiului, de o cameristă.

de Mia Lungu    |    06 Noi 2022   •   15:27

UPDATE 15:45 - Potrivit unor surse judiciare, militarul are o plagă înjunghiată la nivelul gâtului, produsă cu o foarfecă. Cu toate acestea, nu s-au semne de violență sau indicii care ar fi putut duce cu gândul la o luptă între victimă și un posibil atacator.

UPDATE 13:45 - Nu au fost găsite urme de luptă în camera de hotel, lucrurile nu erau răvășite. Urmează să fie percheziționate autoturismele militarilor cazați în hotelul respectiv. Este așteptat să ajungă la fața locului un procuror de la Parchetul Militar pentru a coordona ancheta.

Știrea inițială: Un cetățean francez, în vârstă de 41 de ani, a fost găsit decedat în camera unui hotel situat în Piața Montreal din București, potrivit surselor Antena 3.

Bărbatul este militar în cadrul Forțelor Armate Franceze, spun aceleași surse. El împreună cu alți militari francezi s-au cazat la hotelul respectiv la data de trei noiembrie, camerele fiind rezervate până la data de trei decembrie.

O cameristă angajată a hotelului a intrat în cameră după ce bărbatul nu a răspuns la ușă.

Din primele informații, se pare că ușa nu prezintă urme de forțare.

La fața locului de află echipaje ale Poliției și un procuror de la Parchet. Aceștia verifică imaginile de pe camerele de supraveghere și încearcă reconstituirea ultimelor ore din viața bărbatului.

Nu se cunosc încă circumstanțele în care a survenit decesul bărbatului.

×
Subiecte în articol: militar francez hotel gasit mort
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close