Antena 3 CNN Actualitate Militar înjunghiat în plină stradă, la Huși. S-a târât, cu ultimele puteri, până acasă, unde a fost găsit de paramedici plin de sânge

Militar înjunghiat în plină stradă, la Huși. S-a târât, cu ultimele puteri, până acasă, unde a fost găsit de paramedici plin de sânge

Un bărbat în vârstă de 43 de ani a fost înjunghiat, vineri seara, în timp ce se afla pe o stradă din Huşi, Vaslui. Acesta a fost găsit în stare gravă, acasă, de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, au informat reprezentanţii instituţiei.

Militar înjunghiat în plină stradă, la Huși. S-a târât, cu ultimele puteri, până acasă, unde a fost găsit de paramedici plin de sânge
Sursa foto: Antena 3
de Mia Lungu    |    09 Oct 2021   •   09:22

Soția militarului a fost cea care a sunat la 112, atunci când l-a văzut pe bărbat plin de sânge.

"SAJ Vaslui a intervenit în localitatea Huşi pentru un bărbat în vârstă de 43 de ani care a fost înjunghiat pe stradă de un necunoscut. Echipajul l-a găsit la domiciliu, conştient şi coerent, dar cu o plagă cu sângerare abundentă la vârful hemitoracelui stâng, în zona retroclaviculară.

După acordarea primului ajutor, acesta a fost transportat la Spitalul Huşi. Ulterior pacientul a fost transferat la Spitalul 'Sf. Spiridon' Iaşi cu un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă, cu diagnosticul de şoc hemoragic", a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui, Daniel Ungureanu.

Bărbatul a fost internat în secția chirurgie vasculară a Spitalului Sfântul Spiridon din Iași. Acesta era în șoc hemoagic și avea o plagă înjunghiată care a afectat și artera subclavie, potrivit Dianei Cimpoeșu, medic coordonator UPU SMURD Iași. Conform acesteia, bărbat a fost operat.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru tentativă de omor și au demarat cercetări în acest caz, urmând să stabilească împrejurările în care s-a produs incidentul. 

În noaptea de vineri spre sâmbătă, au fost conduși la poliție doi bărbați, unul de 38 de ani și altul de 19 ani, pentru audieri.

×
Subiecte în articol: militar injunghiat strada Vaslui
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close