Antena 3 CNN Actualitate Militarii români "Vânători de Munte", surprinşi în timpul unor antrenamente în Munţii Călimani

Militarii români "Vânători de Munte", surprinşi în timpul unor antrenamente în Munţii Călimani

Militarii români de la Batalionul 24 Vânători de Munte şi cei ai Brigăzii 61 Vânător de Munte au fost surprinşi în imagini, în timpul unor antrenamente dificile în Munţii Călimani.

Militarii români "Vânători de Munte", surprinşi în timpul unor antrenamente în Munţii Călimani
Sursa foto: Alin Trandafir, Daniel Andronache, Claudiu Muraru | Ministerul Apărării Naţionale
de Carmina Pricopie    |    30 Ian 2024   •   12:04

Militarii de la Batalionul 24 Vânători de Munte "General Gheorghe Avramescu" şi cei de la Brigada 61 Vânători de Munte "General Virgil Bădulescu" se află, în această perioadă, într-o tabără de instrucţie de iarnă în Munţii Călimani.

În GALERIA FOTO de mai jos puteţi găsi mai multe imagini cu militarii români "Vânători de Munte"

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Militarii desfăşoară numeroase antrenamente în condiţii dificile pentru a-şi testa capacităţile necesare supravieţuirii în condiţii deosebit de grele.

"Militarii Batalionului 24 Vânători de Munte „General Gheorghe Avramescu” și structuri de cercetare din cadrul Brigăzii 61 Vânători de Munte ,,General Virgil Bădulescu” desfășoară activități specifice de instruire la munte iarna, în tabăra de instrucție Deluț din Munții Călimani, în perioada 22.01-02.02.2024.

În această tabără cei mai experimentați militari își dezvoltă deprinderile necesare traiului în condiții de izolare la munte iarna, iar cei mai noi colegi, care primesc ,,botezul muntelui” sub atenta îndrumare a instructorilor, fac primii pași pe schiuri și își testează capacitățile fizice, psihice și motrice necesare supraviețuirii în condiții deosebit de grele.

Mult succes în procesul de instruire! În echipă, cu echipa, pentru echipă!", se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Ministerului Apărării Naţionale.

Tabără de instrucție la munte iarna în Munții Călimani Militarii Batalionului 24 Vânători de Munte „General Gheorghe...

Publicată de Ministerul Apararii Nationale, Romania - www.mapn.ro pe Marţi, 30 ianuarie 2024

×
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close