Militarul care a încercat să-şi stranguleze iubita în plină stradă şi-a dat demisia de la unitate

de Antena3.ro    |    O.P.    |    15 Iun 2012   •   13:38
Militarul care a încercat să-şi stranguleze iubita în plină stradă şi-a dat demisia de la unitate
UPDATE 14:20 - Militarul violent a fost depistat. Potrivit purtătorului de cuvânt IPJ Iaşi, Anca Vâjâiac, bărbatul s-a dus la unitatea sa pentru a-şi da demisia. În momentul de faţă, acesta se află încă la sediul unităţii sale.

Potrivit Mediafax, militarul care a încercat, vineri, să-şi strângă de gât concubina, în plină stradă, în municipiul Iaşi, se numeşte Sebastian Mistreanu şi este încadrat în 2004 la Brigada 15 Mecanizate Iaşi. El a mers cu puţin timp în urmă la unitate, unde şi-a dat demisia.
   
Daniel Burlacu, purtător de cuvânt al Brigăzii 15 Mecanizate Iaşi, a declarat că militarul, Sebastian Mistreanu, s-a prezentat, vineri după-amiază, la unitatea militară unde lucra şi şi-a prezentat demisia.
   
"A raportat deja ce s-a întâmplat şi şi-a scris demisia. Ancheta este preluată de Parchetul Militar din Iaşi", a declarat purtătorul de cuvânt al Brigăzii Mecanizate 15 Iaşi, Daniel Burlacu.
     
Potrivit lui Burlacu, Sebastian Mistreanu a participat la misiuni în Irak şi Afganistan, ultima fiind în anul 2010.
   
"Ultima evaluare psihologică în cazul său a fost efectuată în noiembrie 2011. Evenimentul este cercetat de Parchetul Militar Iaşi şi de locţiitorul comandantului Brigăzii", a mai spus Daniel Burlacu.Un bărbat din Iaşi, îmbrăcat în haine militare, a încercat, vineri, să strângă de gât în plină stradă, o femeie de 47 de ani, din primele informaţii aceasta fiind concubina sa. Victima a fost transportată la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi, femeia fiind salvată cu greu de un trecător.

Potrivit martorilor, bărbatul face parte dintr-un batalion care a avut mai multe misiuni în Afghanistan şi era îmbrăcat în haine militare în momentul în care a încercat să-şi ucidă iubita.

"Dacă nu intervenea domnul acela, sigur o omora. Femeia era moartă acum", a declarat un martor.

Ştire în curs de actualizare.Parteneri
x close