Antena 3 CNN Actualitate Militarul criminal din Buzău îşi înşela de mult timp soţia

Militarul criminal din Buzău îşi înşela de mult timp soţia

Militarul criminal din Buzău îşi înşela de mult timp soţia
Sursa foto: Foto: forensicarchaeology.org
27 Apr 2011   •   23:05

Militarul care luni noapte şi-a executat soţia, şi apoi s-a sinucis, a trăit o viaţă dublă. Deşi, în 2010, el  a fost cel care a început procedurile de divorţ, nu a putut trăi cu gândul că soţia lui va fi în braţele altui bărbat. Asta deşi în tot acest timp, bărbatul trăia cu amanta sa, o femeie pe care a cunoscut-o într-o misiune în care a fost plecat.

Ruptura a apărut chiar înainte de plecarea lui Ionel Aniţoiu în Afganistan.

În august 2010, imediat după ce s-a întors în ţară, Ionel a cerut divorţul. Părinţii femeii cred că bărbatul avea o aventură în Afganistan.

Soţul solicita desfacerea căsătoriei motivat de faptul că soţia sa manifesta o gelozie ieşită din comun.

Nici unul dintre ei nu s-a prezentat la prima înfăţişare a procesului, iar procedura a fost suspendată. Cei doi au hotărât să împartă custodia celor doi copii. La scurt timp, s-au împăcat, însă bărbatul a continuat să trăiască o viaţă dublă. Deşi, în jurnalul personal, scria că nu poate trăi fără soţia lui, de fiecare dată se întorcea la amantă.

Sătulă de infidelităţile şi comportamentul tot mai agresiv al soţului, femeia s-a hotărât să-l părăsească definitiv, iar atunci au început ameninţările şi hărţuirile, care au avut tragicul final în noaptea de luni.



×
Subiecte în articol: militar crima Buzau amanta
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close