Antena 3 Actualitate Minerii se sacrifică din nou pentru ajutorarea sinistraţilor. Vezi cum şi-au propus să îi ajute

Minerii se sacrifică din nou pentru ajutorarea sinistraţilor. Vezi cum şi-au propus să îi ajute

de L.D.    |    14 Feb 2012   •   13:50
Minerii se sacrifică din nou pentru ajutorarea sinistraţilor. Vezi cum şi-au propus să îi ajute
Sursa foto: bibiosu.blogspot.com
Minerii din Valea Jiului au decis să renunţe timp de 3 zile la mâncarea caldă pe care o primesc  la intrarea în schimb. Din banii economisiţi ei vor să îi ajute pe sinistraţi, cumpărându-le acestora 200.000 de conserve.

'În urma discuţiilor purtate cu membrii noştri de sindicat şi cu administraţia Companiei Naţionale a Huilei (CNH) Petroşani, am hotărât ca miercuri, joi şi vineri, minerii să renunţe la hrana caldă primită la intrarea în schimb. Contravaloarea mesei calde se va folosi pentru cumpărarea de conserve ce vor fi trimise persoanelor din partea de sud a ţării care au rămas  înzăpezite', a declarat Petre Nica, preşedintele Sindicatului Muntele.

Conform contractului colectiv de muncă, cel puţin 4.000 de mineri beneficiază de o masă caldă pe care o primesc la cantina exploatării miniere. Liderul sindical estimează că în cele 3 zile se vor putea aduna fonduri necesare pentru cumpărarea celor  200.000 de conserve, precizează Agerpres.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close