Antena 3 CNN Actualitate Minicultură de cânepă într-un apartament, descoperită de poliţişti din cauza unui scandal în familie

Minicultură de cânepă într-un apartament, descoperită de poliţişti din cauza unui scandal în familie

Minicultură de cânepă într-un apartament, descoperită de poliţişti din cauza unui scandal în familie
de N.B.    |    24 Noi 2012   •   20:36

Poliţiştii bucureşteni au descoperit o minicultură de cânepă în apartamentul unui bucureştean de 36 de ani, după ce s-au deplasat la faţa locului pentru a aplana un conflict domestic, informează Agerpres.

În jurul orei 7,30, poliţiştii bucureşteni au fost solicitaţi prin apelul unic de urgenţă 112 să intervină pentru aplanarea unui scandal în familie. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au fost invitaţi să intre în locuinţa în care se produsese scandalul de către o femeie de 39 de ani, aceasta fiind cea care solicitase prezenţa forţelor de ordine pentru medierea conflictului pe care îl avea cu soţul ei.

Cu această ocazie poliţiştii au observat în apartament plante şi resturi vegetale ce păreau a fi cânepă, din care se pot extrage droguri de mare risc.

Cu acordul reclamantei, poliţiştii au continuat verificările în interiorul imobilului, ocazie cu care au găsit în baia apartamentului numeroase frunze uscate de plante.

Totodată, poliţiştii au mai descoperit într-un dulap două ghivece în care se aflau două tufe de plante verzi, ce păreau a fi cânepă, împreună cu o instalaţie artizanală utilizată pentru a stimula creşterea acestora.

În fapt, instalaţia era formată din corpuri de iluminat şi un sistem de ventilare a aerului.

De asemenea, în interiorul dulapului, poliţiştii au găsit mai multe pachete de dimensiuni reduse, învelite în staniol, ce conţineau o substanţă de culoare maronie, faţă de care există suspiciunea că ar face parte din categoria substanţelor interzise.

DGPMB precizează că, în contextul în care din primele verificări a rezultat faptul că toate aceste bunuri ar aparţine soţului reclamantei, acesta a fost condus la sediul secţiei de poliţie pentru continuarea cercetărilor.

Bunurile au fost ridicate de poliţiştii bucureşteni şi urmează a fi predate, împreună cu suspectul, Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti pentru continuarea şi finalizarea cercetărilor.

×
Subiecte în articol: cultura droguri apartament Politie scandal
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close