Antena 3 CNN Actualitate Anunțul șoc făcut de Ministerul Apărării în această după-amiază

Anunțul șoc făcut de Ministerul Apărării în această după-amiază

Anunțul șoc făcut de Ministerul Apărării în această după-amiază
Sursa foto: Foto: Facebook/ Ministerul Apararii Nationale, Romania - www.mapn.ro
de S.T.    |    05 Sep 2017   •   15:52

Ministerul Apărării Naţionale va recurge la plăţi eşalonate pentru drepturile salariale, solde, diurne sau norme de hrană. 

„În scopul abordării prudențiale a execuției bugetare, în condițiile în care până la această dată nu a fost efectuată rectificarea bugetară pe anul 2017 și necesitatea respectării prevederilor art. 18 din Legea responsabilității fiscal-bugetare nr 69/2010, Direcția financiar-contabilă din M.Ap.N. a dispus către toți ordonatorii de credite plătitori de drepturi salariale, următoarele:

— efectuarea, în data de 15 septembrie, a plății sumelor aferente soldelor/salariilor nete, fără contribuțiile individuale și impozit;

— efectuarea, la aceeași dată, a plății diurnelor în valută cuvenite personalului aflat în misiuni externe;

— efectuarea, între 21 și 25 septembrie, a plății sumelor reprezentând contribuțiile angajatorului cât și ale angajatului și a impozitului pe venit;

— efectuarea, în jurul datei de 25 septembrie, după rectificarea bugetară, a plății sumelor reprezentând celelalte drepturi aferente cheltuielilor de personal (chirii, normă de hrană etc)”, arată un comunicat de presă al MApN.

 

×
Subiecte în articol: salariu Ministerul Apararii bani salarii
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close