Antena 3 Actualitate Ministerul Comunicaţiilor a aprobat plata a 4,3 milioane lei din fonduri europene pentru proiectele IT ale IMM-urilor

Ministerul Comunicaţiilor a aprobat plata a 4,3 milioane lei din fonduri europene pentru proiectele IT ale IMM-urilor

01 Iul 2010   •   12:56
Ministerul Comunicaţiilor a aprobat plata a 4,3 milioane lei din fonduri europene pentru proiectele IT ale IMM-urilor

Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale (MCSI) a aprobat plata a 4,3 milioane lei din fonduri europene pentru proiecte IT. Autorităţile au semnat cu întreprinderile mici şi mijlocii contracte pentru 122 de proiecte care au ca obiectiv conectarea firmelor la internet de mare viteză, precum şi dotarea cu echipamente IT.

Potrivit datelor făcute publice de Ministerul Comunicaţiilor, valoarea celor 122 de proiecte se ridică la 5,6 milioane lei.

Obiectivele proiectelor contractate sunt conectarea firmelor la internet de mare viteză, dotarea acestora cu echipamente IT corespunzătoare şi licenţe software. De asemenea, vor fi finaţate şi crearea unor website-uri de prezentare a companiilor/ONG-urilor.

Ministerul Comunicaţiilor realizează politica Guvernului în sectoarele comunicaţiilor electronice şi audiovizuale, serviciilor poştale, tehnologiei informaţiei şi în domeniul serviciilor societăţii informaţionale.

Foto: Intact Images

Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close