Antena 3 CNN Actualitate Ministerul Culturii, mesaj după moartea sopranei Smaranda Drăghici-Pâslaru: ”Să învățăm să ne onorăm valorile în fiecare zi”

Ministerul Culturii, mesaj după moartea sopranei Smaranda Drăghici-Pâslaru: ”Să învățăm să ne onorăm valorile în fiecare zi”

Ministerul Culturii a transmis un mesaj după moartea tinerei soprane, Smaranda Drăghici-Pâslaru, spunând că este important să ne onorăm valorile în fiecare zi, pentru că trăim ”într-o lume în care nimic nu este garantat”.

Ministerul Culturii, mesaj după moartea sopranei Smaranda Drăghici-Pâslaru: ”Să învățăm să ne onorăm valorile în fiecare zi”
Sursa foto: Facebook/ Ministerul Culturii
de Andreea Ştefan    |    01 Feb 2022   •   11:26

Soprana Smaranda Drăghici-Pâslaru, una dintre cele mai talentate şi mai valoroase soprane din Constanţa, a murit luni, 31 ianuarie, în urma unei grele suferințe.

Artista a fost răpusă de cancer, la vârsta de doar 35 de ani.

Tragicul anunţ a fost făcut de Teatrul Național de Operă și Balet Oleg Danovski din Constanţa.

Ministerul Culturii a transmis un mesaj emoționant după moartea îndrăgitei soprane.

”Scena Teatrului Național de Operă și Balet Oleg Danovski din Constanţa este în doliu, la fel și noi, toți cei care am ascultat-o și apreciat-o pe Smaranda Drăghici-Pâslaru. Tânăra de numai 35 de ani și una dintre cele mai apreciate soprane ale noastre ne-a părăsit.

Smaranda ne-a bucurat cu vocea sa deosebită și a lăsat în urmă durere și neputință. Într-o lume în care nimic nu este garantat, să învățăm să ne onorăm valorile în fiecare zi!

Condoleanțe familiei, echipei de artişti ai Teatrului de Operă şi Balet Oleg Danovski din Constanţa și tuturor celor ce au îndrăgit-o!

Dumnezeu să îi odihnească sufletul și să le dea putere celor apropiați!”, a transmis Ministerul Culturii pe Facebook.

Smaranda Drăghici-Pâslaru va fi condusă pe ultimul drum miercuri.

Cei care vor să îi aducă un ultim omagiu sunt așteptați la Teatrul Național de Operă și Balet Oleg Danovski, la care era angajată și la Casa Albastră din Constanța.

A murit Smaranda Drăghici-Pâslaru, una dintre cele mai talentate soprane din țară. Avea doar 35 de ani

×
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close